U16-drengene sejrede i intenst opgør

SUS-drengene var heldige at trække det længste strå i kampen mod Jersie i 1. division øst. Da hornet lød og kampen var slut stod der 32-31 til SUS. Målet blev scoret 7 sekunder før tid af Lasse Mikkelsen. Sejren betød at SUS stadig er på 2. pladsen i 1. division.
Normal 0 false false false DA JA X-NONE

Endelig var det kampdag i Ullerslev. Vinterferie i uge 7 på Sjælland og uge 8 på Fyn gjorde, at der havde været kamppause i en måned. Det var derfor et hold forventningsfulde drenge der var mødt til kamp for SUS.

Det var dog udeholdet der havde klaret den lange kamppause bedst. Drengene fra Jersie var, trods placeringen i bunden af 1. division, det hold der ville kampen mest. Startede godt ud og scorede på deres chancer. Deres angrebsspil var enkelt sat op, men yderst effektivt. Det resulterede i, at SUS’ forsvar gang på gang var bagud. Der blev prøvet forskellige forsvarsopstillinger – alle uden held. Gæsternes disciplinerede angrebsspil, sammenholdt med SUS-drengenes sløje forsvar og drengenes mindre gode scoringsprocent, gjorde at Emil Henriksen måtte se sig selv sprælle forgæves i målet hele 18 gange i 1. halvleg.

Halvlegsstillingen var 14 – 18 til Jersie.

I pausen så drengene hinanden dybt i øjnene mens cheftræner, Chris Sawaguchi talte med store ord. Havde drengene taget for let på opgaven? Der blev givet håndslag på at kæmpe en hvis legemsdel ud af bukserne i 2. halvleg.

En hurtig scoring gav håb om SUS stadig kunne lave et fornuftigt resultat i kampen. Desværre levede de næste minutter ikke op til drengenes løfte i omklædningsrummet. Derfra begyndte det dog at fungere en smule bedre for hjemmeholdet. Drengene fandt hinanden på skift i angrebet. Især gode indspil fra Joakim Rydal til Thomas Torp – der takkede for tilliden og sikkert eksekverede bolden i kassen – samt scoringer fra René Lindemann, Benjamin Brunshøj og Kristian Elsborg gjorde, at drengene igen var med i kampen. Stillingen var nu 23-22 til SUS.

Jersie tog herefter igen fat og scorede tre gange i træk, uden at SUS svarede igen. Der var nu 8 minutter tilbage af kampen som emmede af intensitet og fight. SUS playmaker, Joakim Rydal, måtte modtage et par ansigtstacklinger som var en ishockeykamp værdig i tre angreb i træk uden at dommerne reagerede nævneværdigt på det. Herefter ændrede kampen karakter, idet Jersiebænken ikke var rollemodeller for fairplay. Flere hånlige kommentarer til både hjemmeholdets spillere og ditto bænk, blev toppet med en tilsvining af hjemmeholdets cheftræner fra en hidsig Jersie-official i forbindelse med behandling af hans egen spiller på banen.

SUS drengene var de klogeste og de mest disciplinerede til at holde fokus og bevare overblikket i kampen. Trods udvisninger lykkedes det dog Jersie at kæmpe sig op til stillingen 31-31. Herfra blev en Jersie-spiller tacklet til noget der godt kunne være blevet takseret til et 3 meterkast og en 2 minutters udvisning – det blev det dog ikke. Spilstop. SUS på bolden 25 sekunder igen. Lasse Mikkelsen på banen i stedet for Emil Vive. Sus angreb. Tålmodighed. Mere tålmodighed. Indløb fra højrefløj. Indspil fra Joakim Rydal. 6 sekunder igen. Lasse Mikkelsen griber bolden. Drejer kroppen mod mål. Modtager en voldsom tackling. Skud. Målmandsudfald. SCORING!!!

SUS vinder af kampen med 32-31 og modtager diverse kommentarer signeret af udeholdet.