SUS vandt "kampen om Østfyn"

600 tilskuere overværede et spændende lokalopgør mellem SUS og Nyborg torsdag aften. Det unge hjemmehold vandt 31-29 og skal i næste runde møde Team København fra 3. division - igen på hjemmebanen. Se de mange billeder! Og husk: Søndag spiller SUS-herrerne igen hjemme - kl. 15.20 mod Tved!

SUS - Nyborg: 31-29

Det blev i aften til pokalsejr i en fantastisk kulisse i Ullerslev. Kampen mod Nyborg blev vundet, og SUS er nu klar til 7 runde i pokalturneringen, hvor lodtrækningen til næste runde er foretaget, og i den kommende runde venter Team København, kampen skal spilles i Ullerslev.

Kampen mod Nyborg, blev ligeså intens som forventet, og med 600 tilskuere på lægterne, var det en fantastisk stemning i hallen, og tak til alle for den stemning, det var uden tvivl med til at bære os til sejr.

Vi starter kampen nervøst, og Nyborg bringer sig i front i kampens start, men i slutningen af halvlegen kommer vi igen, og får åbnet Nyborgs defensiv, og i den anden ende stod vores forsvar solidt, og det samme gjorde målmændene.

Efter pausen kommer vi ud med fuld koncentration og fokus, og udbygger vores to målsføring ved pausen til fem mål – en føring, som holder det meste af halvlegen. Mod slutningen af kampen, forsøger Nyborg sig med et offensivt forsvar, men vi spiller os gennem til chancer, og kan trække os sejrrigt ud af kampen.

Vi spiller en god kamp i dag, alle har fuld fokus på deres opgaver, både defensivt og offensivt. Vi har mange spillere, som leverer en toppræstation i dag, hvilket gør at vi kan trække os sejrrigt ud af kampen. Nu skal vi glæde os over sejren i en dags tid, og så skal vi have fokus mod turneringskampen mod Tved på søndag i Ullerslev, det bliver uden tvivl også en svær og tæt kamp, hvor vi i Tved vandt knebent i sæsonens første kamp.

Kampen på søndag den 13. februar mod Tved starter kl. 15.20. SUS håber igen på stor publkumsopbakning til den vigtige kamp.

Fyens Stiftstidende bringer fredag både forsidehenvisning med billede af Casper Grønnegaard og en stor, flot omtale af pokalkampen. Se indlæg her!

Også damernes efterfølgende kamp i 3. division, hvor det blev til SUS-sejr over Ikast KFUM er omtalt på Fyens Stiftstidendes netavis. Se omtalen her!