Vigtig sejr til U14 drenge1

Koncentration var nøgleordet da SUS drengene slog DHG med 25-21 Søndag spilles hjemme mod Højby kl. 10.15

Trænerne sagde efter kampen: ”Der var koncentreret forsvarsspil under hele kampen, og trods influenza stod Frederik Stammer en god kamp.  I angrebet virkede systemerne, og der var god koncentration i afslutningerne.”

Kampens målscorere: Thomas Stuhr 5, Daniel Halstrøm 5, Andreas Johansen 5, Peter Lønne 3, Kewin Sørensen 2, Mikkel Birch 2, Christoffer Heine 2, Kristian Jensen 1.

Lørdag spillede drengene i Gudme mod GOG. En kamp hvor man kan sige at holdene vandt en halvleg hver. SUS kom godt fra start og førte 10-11 ved pausen. Desværre svigtede koncentrationen i 2. halvleg, og kampen endte med et nederlag på 25-21.

I sidste uge tog et blandet 1., 2. hold til Tommerup for at spille pokalkamp. Kampen endte med en sikker sejr til SUS på 27-12.

Drengene er dermed videre til pokal semifinalen, hvor Svendborg bliver modstanderen. Kampen spilles i Ullerslev. Datoen er endnu ikke fastsat.