Flot fight sikrede sejren i Glostrup

Efter en elendig start lykkedes det U-16 drengene fra SUS Håndbold, at vinde den svære udekamp mod "Kasi-klubben" Albertslund/Glostrup med 39-33.

AG - SUS 33-39 (15-14)

0 false 18 pt 18 pt 0 0 false false false

Årets første kamp i 1. division betød en tur til Glostrup for at møde AG. Det var et amputeret og skadesplaget SUS-hold der drog mod øst, idet holdet var hårdt ramt af skader. AG havde inden sæsonstart ligaambitioner, hvilket det dog ikke var lykkedes for dem at indfri.

AG startede som lyn og torden og bombede SUS-drengene ud af banen. Forsvaret blev gang på gang udstillet af skytterne fra AG. Når SUS endelig var i boldbesiddelse lykkedes det ikke at passere den stærkt spillende AG-målmand. De fynske drenge kom derfor hurtigt bagud med hele 6 mål. Der blev sendt lange, tunge blikke mod hal-uret. Det kunne godt blive en lang kamp.

En 2 min. udvisning til AG midt i første halvleg og en ændret forsvarsformation blev dog udslagsgivende. Det lykkedes SUS at score 5 mål i rap, hvilket igen åbnede kampen. Emil Henriksen i SUS-målet begyndte at tage fra, ligesom der kom mere tempo og dybde i forsvaret. Halvlegsstillingen var 15-14 til AG.

I Halvlegen blev der talt med store bogstaver og stillet spørgsmålstegn ved drengenes parathed. Der var bred enighed om, at man hver især på holdet kunne gøre det bedre.

2. halvleg blev startet af SUS, der i det første angreb udlignede til 15-15. Herefter begyndte de fynske drenge at rykke fra Vestegnens stolthed. Den lange stregspiller, Thomas Torp, afsluttede med kirurgiskpræcision, hvorfor AG-målmanden måtte se sig selv sprælle forgæves. Med mere end 10 scoringer i 2. halvleg, var Thomas i særdeleshed noget af en oplevelse. En fantastisk aflevering signeret Joakim Rydal- fra egen 3-meter linje - til en fremstormende Torp og et efterfølgende mål, fik hele SUS-bænken til at rocke!

AG forsøgte at kaste grus i SUS-maskinen med en ekstremt offensiv 3-3 forsvarsformation, hvilket blev løst efter bedste evne.