Desværre kun ét point til 3. division damer

Der var revanche til gode, da 3. div. damer tog imod Mejdal GIK i Ullerslevhallerne.

Damerne var tændte, inden dagens kamp mod Mejdal - og trods en lidt sløj start, hvor stillingen efter 8 minutter var blot 2 - 1, så fik SUS lidt efter lidt fat i både forsvaret og angrebet. Særligt 2. bølgefasen fungerede rigtig godt i første halvleg, hvor det hurtigt stod klart, at SUS var både hurtigere op ad banen og mere klar i forsvaret, hvilket fører til et par nemme scoringer. Det var derfor med en god fornemmelse i maven, at holdet kunne gå til halvleg, foran med 3 mål, nemlig 11-8.

I 2. halvleg startede damerne i et 4 - 2 forsvar, som desværre ikke fungerede mod Mejdal. De grønne fandt hurtigt løsningerne, og særligt deres streg viste flot spil og splittede flot forsvaret ad. Damerne var derfor tvunget til at gå tilbage til ordinært 6 - 0.

SUS komme aldrig rigtigt op i tempo igen, hvorfor Mejdal lukkes ind i kampen. Særligt, så begynder SUS at skyd Mejdals målmand forkert - hvorfor SUS nu skal løber meget tilbage - og hvor Mejdal begynder at score på deres chancer, så brænder SUS deres, hvilket bevirker kampens uafgjorte resultat.

Damerne var ikke tilfredse med resultatet - forventningerne om en sejr var bestemt til stede, for SUS er et bedre hold, i dag dog et hold uden fart på banen.

Næste søndag går turen til Ringkøbing - en lille rejse på ca. 3 timer, hvor målsætningen er klar - der skal hentes endnu to point. Selvom SUS vandt det første opgør, så var det en svær kamp. Ringkøbing er altid stærke på hjemmebane, så der venter damerne en meget svær kamp, som helt sikkert vil byde på intensiv håndbold og masser af fight.