Damerne i Fynske Cup-finalen

SUS' 1. hold damer slog Tommerup HK stort i Fynske Cup-semifnalen og er hermed klar til finalen.

Der var lagt op til revanche for SUS' damer da Tommerup var på besøg torsdag aften i Ullerslev Kultur- & Idrætscenter. SUS havde nemlig 2 uger forinden tabt med et enkelt mål i turneringen.

SUS havde styr på hele kampen, og der var ikke på noget tidspunkt i hele kampen hvor SUS' sejr var i fare, og SUS gik til pause med en føring på omkring de 10 mål, og det var et helt anderledes Tommerup mandskab, og et helt forvandlet SUS-hold som spillede.

SUS trumlede Tommerup HK over, og de fik ikke et ben til jorden i denne semifinale, som nok var forventet lidt mere spændende end den viste sig at være. Der var meget til forskel på de to hold, og SUS kunne forlade banen efter 60 minutters håndbold med en sejr på hele 41-28, og er derfor klar til finalen i den Fynske Cup. Fynske Cup er en turnering for de fynske hold op til fynsserien som er blevet elimineret i pokalturneringen inden 5. runde.

Finalemodstanderen bliver enten Humble HK (fynsserien) eller Skt. Klemens Bellingen (serie 1). De to hold spiller semifinale den 19. marts.