Herrerne fightede sig til flot sejr i Otterup

Med sejren på 25-23 er SUS igen med i toppen af 3. division. Efter jul venter afgørende kampe mod nr. 1 og 2 - Tommerup og Skanderborg, og en pokalgyser hjemme mod Nyborg!

Otterup HK - SUS: 23-25 (14-14)

Lørdagens udekamp mod Otterup var på forhånd en af de kampe, vi vidste, ville blive meget svære. Otterup havde til kampen forstærket sig, med en række spillere, som var blevet spillet fri fra deres 2. div. hold, så kampen blev så svær som forventet. Vi var ramt af sygdom og skader, Niels måtte udgå efter 5 minutter pga. sygdom, og Lasse vidste vi på forhånd kun kunne spille minimalt pga. en skadet ankel.

Vi starter kampen godt, og specielt Jacob Lindemann var en sikker skytte i angrebet, og forsvaret var også godt. Vi følges ad hele halvlegen, og begge hold har i perioder føringer på et par mål, men vi kunne gå til pausen med en uafgjort.

Efter pausen får Otterup god fat, og vi er presset i bund, og kommer bagud 18-15 efter ca. 15. min. af 2. halvleg, hvor vi også bliver ramt af et par dumme udvisninger. Vi fighter os tilbage i kampen på fornemmeste vis, og vi får vendt det hele – og fra at være bagud med 18-15 går vi til en føring på 22-20, som vi formår at holde hele vejen til slut.

Vi spiller i dag en superkamp, hvor alle går ind og yder maksimalt, og fighter alt hvad vi kan, så sejren giver os mere end de to point – vi får vist at vi vil vinde, og fighter og kæmper hele kampen og er nu tilbage igen, og med i den sjove ende af tabellen.

Vi kan nu gå på juleferie med høj moral, og vi kan se frem til nogle meget spændende opgør i januar, foruden to meget afgørende kampe i turneringen, hvor vi starter på udebane mod Tommerup den 15/1, og hjemme mod Skanderborg ugen efter – der bliver meget omkring top 3 afgjort.

Samtidig har der været lodtrækning til pokalturneringen ”Nordea Cup”, hvor vi har trukket hjemmebane mod Nyborg – kampen er endnu ikke fastlagt.