Det kommende fynsseriehold vandt sikkert i Rudkøbing

Herre serie 1 som ubesejrede i første halvsæson med sikker sejr over Rudkøbing. Efter jul gælder det så fynsserien.

Det lykkedes søndag for 2. herrehold at komme igennem serie 1 med maksimumpoint med en sikker 34-22 sejr på Langeland - i øvrigt en større sejr, end førsteholdet fik da de mødte Rudkøbing i pokalen.
Optakten til kampen var ellers ikke alt for god, da det kneb med at få samlet et hold, men vi kom afsted med 8 mand. Desværre havde Lasse Kok vredet om på den ene ankel lørdag og han kunne kun spille de første 3 minutter, så i resten af kampen behøvede jeg ikke bruge kræfter på at skifte ud.

Oplægget til kampen var at stå godt i forsvaret, og så skulle Jeppe Kok og Christian Birkholm løbe kontra, og så ellers tage det mere roligt i angrebet, end vi plejer. Dette lykkedes ganske godt, de to lavede 9 mål hver og løb utroligt meget og godt sammen med Chris Sawagushi, som også løb med i kontrafasen og også fik scoret en del mål. Palle Sørensen fik skudt nogle gode mål ind ude bagfra igennem hele kampen sammen med et par gode gennembrud.

Vi førte 15-10 ved halvleg og trak kraftigt fra fra start af 2. halvleg og førte en stor del af halvlegen med 15 mål.

Hele vejen igennem både denne kamp og hele sæsonen har alle udvist en fremragende indstilling og udfyldt deres rolle på holdet på bedste vis.

Tillykke til alle, der har spillet og været med til at klare oprykning til fynsserien. Næste mål er at slutte i toppen fynsserien og vinde seriepokalen, hvor vi har trukket Egense/Rantzausminde i næste runde.