Herrerne vandt over Kolding-reserver

Første halvsæson i 3. division sluttede med sejr på 24-20 i Kolding idag. Allerede på lørdag indleder herrerne anden halvsæson med en svær udekamp mod Otterup HK.

KIF - SUS: 20 – 24 (9-12)

Dagens udekamp mod KIF, blev vundet med 4 mål i et målfattigt opgør. Vi startede kampen godt, og kom hurtigt foran med et par mål. KIF kæmpede dog godt, og vi ”lukkede” dem tilbage flere gange i kampen i dag. Tempoet i 1 halvleg, var absolut ikke imponerende, KIF havde held til at trække os ned i fart, og det bekom os ikke vel. Vi kunne dog gå til pausen, foran med 3 mål.

Efter pausen, fik vi mere fart i benene. Specielt forsvaret stod godt, og vi holdt KIF fra mange scoringer i perioder af halvlegen. Vi spiller i dag en god kollektiv kamp, hvor alle yder positivt til sejren. En god kamp, hvor vi foruden sejren og de 2 point, kan glæde os over, at vi har store forbedringer i vores spil i dag.

Forbedringer, som vi også får brug for, når vi på lørdag gæster Otterup HK. Kampen i Otterup, som jo er en af de helt svære udekampe i år, spilles i Otterup på lørdag kl. 17.30.