Damer op i serie 2

Dagens topopgør - mellem SUS og SUS! - i dame serie 3 skulle afgøre, om klubbens andet eller trediehold skal spille i dame serie 2 efter jul. Det skal andetholdet efter sejren på 25-16 i det interne opgør. Inden der bagefter var fælles julefrokost blev det også til et fællesbillede!

En lidt speciel kamnp blev i dag søndag spillet i Ullerslevhallen. Inden opgøret mellem klubbens andet- og trediehold lå holdene henholdsvis nummer et og to i samme kreds i dame serie 3, og vinderen ville dermed rykke op i serie 2 efter jul.

Efter de to trænere Bent Bimmer Markvardsen og Solveig Andersen - og spillerne - havde pænt hilst på hinanden inden den neutrale FHF-dommer fløjtede op, blev kampen indledt i hsæblæsende tempo som om det gjaldt en oprykning(!).

Det rutinerede trediehold lagde bedst ud og førte med blandt andet 6-4, inden det yngre andethold kunne gå til pausen med en spinkel føring med et enkelt mål.

Den blev dog gradvist udbygget i løbet af anden halvleg, hvor kræfterne hos tredieholdet øjensynligt slap lidt op.

Trods den sikre sejr på ni mål fortsatte den gode stemning efter kampen, hvor der blev taget fællesbillede, uddelt champagne til vinderholdet - og derefter holdt julefrokost i cafeteriet.

Tillykke med oprykningen! til følgende otte spillere, som udgjorde dagens vinderhold: Karin Henriksen, Berit Hansen, Jette Frederiksen, Linda W. Kristensen, Marianne Larsen, Tina Heine Matthiesen, Jannie Køie og Mette Kongegaard. Træner Bent Markvardsen.

Og for ikke at gøre forskel her også spillerne, som må fortsætte en halvsæson i dame serie 3: Signe Aagaard (Louise Kimer er holdets normale målmand), Helle Ryberg, Susanne Knudsen, Alice Kok Hansen, Linda Caspersen, Gitte Markvardsen, Hanne Nørrisgaard, Helle Hansen og Solveig Esbjerg. Træner er Solveig Andersen og holdleder Grethe Andersen.