U16 drenge vandt i Roskilde

Med en sejr i lørdagens kamp, kan vi gå til julepause med en god fornemmelse.

Roskilde - SUS 28-36 (15-15)

Vi spiller en 1 halvleg hvor vi ikke dækker op på nogen måder, og i den anden ende gik der skydetelt i den. Vi er et hold der bliver nødt til at kæmpe sammen, og vores angrebsspil er afhængig af sidemandens presspil, det er nemt at glemme når man ikke er ydmyg nok over for vores modstandere, det fik vi at føle i 1 halvleg, hvor Roskilde straffede vores manglende gejst i forsvaret, samtidigt stod deres målmand og pillede vores svage afslutninger. Vi var heldige med at kunne gå til halvleg med 15-15, Roskilde kunne lige så godt have ført med en 3-4 stykker på dette tidspunkt.
I pausen bliver vi enige om, at det er ikke godt nok det vi leverer inde på banen. 2 halvleg bliver også spillet med større engagement, vores forsvar fungerer stadig ikke, men vi kæmper rigtig godt nu. Det resulterer i nogle gode contraer, og vi fører pludselig med et par stykker, i angrebet begynder vi at få ro på, og vi spiller flot sammen. Det begynder at komme et flow i spillet, hvor vi gør hinanden rigtig gode, vi får vist at vi kan spille flot angrebsspil, og kan derfor gå fra banen som vindere.