U14 pigerne vandt stort over Nyborg

Tirsdag spillede U14 pige 1. division mod Nyborg - en rigtig flot kamp det meste af tiden.

Vi lagde hårdt ud og kom hurtigt foran 7-1. Det var tydeligt at se at Nyborg ikke var klar på vores hurtige gennembrudsspillere og vores stærke målmand i den anden ende, som igen stod en rigtig flot kamp. Til trods for et par udvisninger i slutningen af halvlegen blev pigerne ved med at holde tempoet og holdt Nyborg fra at score på andet end straffe i resten af halvlegen. Ved pausen stod der 14-4 hvor 5 sus spillere havde var kommet på måltavlen. Efter pausen begyndte vi at slappe lidt af og holdt næsten helt op med at skyde på mål. Nyborg fik 5 hurtige scoringer og var nu oppe på 14-9 før sus pigerne igen tog sig sammen og lukkede kampen flot af med stillingen 18-10.

På søndag spiller pigerne på udebane mod GOG, det har spille nogle tætte kampe de sidste par runder, så med er spil som i kampen mod Nyborg skal vi nok give dem kamp til stregen, og vi satser selvfølgelig på at slutte halvsæssonnen af med en sejr.