Så skal U18 piger, fra SUS spille om at komme i 1 division, på søndag i Roskilde.

SUS Pigerne spillede mod Bellinge på udebane i torsdags, kampen endte uafgjort 27-27

U18 pigerne var på hårdt arbejde. Pigerne havde ikke kontrol over kampen. Da der havde været spillet i 10 minutter står der 8-7 til Bellinge. Bellinge pigerne var hurtigere i kontrafasen, og deres fløjspillere går gang på gang gennem forsvaret ved SUS pigerne. Der sker først en udligning 20 minutter inde i kampen til 10-10. Men SUS pigerne kunne ikke følge med Bellinge, og må gå til halvleg hvor der stod 16-15 til Bellinge.

I 2 halvleg var SUS pigerne kun lige oppe at snuse til en udligning. SUS pigerne kæmpede mens Bellinge var 2-3 mål foran SUS. Da der var spillet 24 minutter, er der endelig en udligning 25-25. Det må siges at det begyndte at ligne en ren gyser på banen. Der blev kæmpet i begge ender af banen, og det endte med 27-27 da kampen sluttede.

SUS pigerne virkede skuffet da kampen sluttede, men de trofaste tilskuere til U 18 pigerne, var enige om at dette hold fortjener at ligge nr. 1.