Det gå godt, for U18 pigerne

Endnu en sejr til U18 pigerne, de spillede på hjemmebane mod Assens og vandt 35-19.

I starten af kampen er det et SUS hold, der ikke kan få spillet til at fungere, forsvaret fungerede ikke, og angrebsmæssigt var der bare ikke nok fart på ved pigerne.

Efterfølgende lå Assens og SUS pigerne meget tæt og efter 18 minutter stod der 7-8 til SUS.

Denne kamp virkede næsten som et stort mareridt.

Men heldigvis stoppede mareridtet, og SUS pigerne begyndte at finde den gode spille stil frem igen. Da 1. halvlegen fløjtes af, stod der 16- 10 til SUS pigerne.

I 2. halvleg begyndte pigernes kontra at fungerer og forsvaret var også blevet bedre, og SUS pigerne spillede en god 2. halvleg. En af SUS pigerne får 3 udvisninger, men det kan jo ikke ryste de professionelle SUS piger, som scorer trods undertal på banen.

På målet havde U18 pigernes målmand Janni også en god 2. halvleg. Janni var også i starten meget rystet over den start pigerne havde. Men der skal jo mere til at slå dette hold ud af kurs. Janni er nu ikke bare synlig på målet, men kan nu også høres på målet. Det kan mærkes på hele holdet at der er blevet mere samarbejde og mindre misforståelser på banen. Janni er med til at give pigerne en god konstruktiv kritik.

Endnu en gang kan vi som forældre kun være stolte, og takke de to meget dygtige og kompetente trænere, som altid er der for dette hold, det har gjort at dette hold er klar til at udvikle sig som hold.  Det er dejligt at se at troen og viljen er på banen, og at der forhåbentligt snart er endnu en sejr i hus til SUS pigerne. Tak til trænerne.

Vi skylder også U16 pigerne en stor tak, for altid at træde til på U 18 holdet. Uden jer var dette ikke muligt.

Det må siges at U 18 pigerne er klar, de har viljen til at vise at de vil være nr. 1 pigerne mangler at spille en kamp, den spilles på torsdag mod Bellinge i Rasmus Rask hallen. Hvis pigerne vinder denne kamp er de på vej til Roskilde på søndag for at spille om at komme i 1 division.