Tre kampe for U14 drenge 2

Læs referat af holdets seneste tre kampe.

SUS mod Hjulby 5. december 2010
En godt spillet kamp, som endte med 18 mål til SUS og 15 mål til Hjulby.
Det er herligt at se ånden på holdet, og samarbejdet,  som der er. Kampen, for SUS vedkommende, blev bygget op af godt samarbejde i angreb, og i forsvar.
Det er spændende at se jeres kampe.

SUS – BR 66 Langeskov 28. november 2010
Holdene fulgtes nogenlunde ad i 1. halvleg. 1. halvleg som endte med, at SUS var foran med 1 mål.
2. halvleg startede godt, og det så ud til at kampen ville slutte i SUS favør.
Det skulle det så ikke, da kampen blev afgjort med 12 mål til Langeskov og 11 mål til SUS.
Det var en meget lille margen tage i betragtning af, at SUS havde 9 x 2 minutters udvisninger inden for ca. 10 minutter. Forståelsen af alle de 9 udvisninger må stå hen i det uvisse.
På et tidspunkt var der kun 3 spillere og målmand inde i kampen fra SUS. Selv med disse ods lykkedes det at score.
Alle SUS’ere spillede en god og fair kamp, når de fik lov at være på banen, og vores målmand stod rigtig godt.

Udekamp mod Søndersø IF 16. november 2010
SUS havde kampen i 1. halvleg og førte løbende med 2-3 mål.
Kort efter start på 2. halvleg udlignende hjemmeholdet. Det gav nogen sved på panden, men øgede også kampgejsten og adrenalinet.
Det var en kamp med fart på. Måske for meget fart ind i mellem, da overblikket til tider forsvandt for en kort stund.  Men overblikket kom igen. Roserne til holdet og træner er, at I er meget dygtige til at spille sammen, se chancerne og mulighederne. Og ikke mindst har kampånden til sidste minut.