Herrerne slog DSIO

Stadig en teoretisk chance for at nå andenpladsen i Fynsserien for SUS efter sejr søndag mod nr. 3 DSIO med 30-24

I terorien har SUS Håndbolds herrer stadig en chance for oprykning til 3. division. Men det kræver, at både DSIO og Stjernen sætter point til på henholdsvis anden- og trediepladsen i de resterende kampe, og SUS samtidig vinder alle deres.

Sidstnævnte mulighed er til stede, hvis fighterviljen fra søndagens opgør mod DSIO Odense i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter kan bibeholdes. Her lykkedes det nemlig for holdet at slå det odenseanske hold, som indtager Fynsseriens tredieplads. Ikke mindst set i lyset af torsdagens overraskende uafgjorte kamp på Thurø, hvor et måske fatalt point på lemfældig facon blev smidt væk, var den søndagens sikre hjemmesejr meget opløftende.

SUS førte hele kampen igennem, men fra stillingen 11-5 efter tyve minutters spil blev DSIO lukket ind i kampen op til halvlegspausen, hvor SUS kun førte 13-12.

Men takket være en storspillende veteranmålmand Palle Matthiesen i SUS-målet i hele kampen, en solidt kæmpende forsvar, og hurtigt angrebsspil blev føringen fastholdt trods intenst pres fra gæsterne og tilmed udbygget til de sikre slutcifre 30-24.

Dagens SUS-topscorer blev Thomas Pedersen med 7 mål, dels på straffe og dels fra spidse vinkler fra venstre fløj. fløjkollegaen Jesper Bæk nettede 5 gange, Casper Grønnegård og Lasse Kok Hansen scorede hver 4 mål, Niels Hansen og Heine Christiansen 3, Mads Rydal og Simon Elsborg hver 2, og Kim Rasmussen 1 mål.

Herre fynsserieholdets næste kamp er på lørdag kl. 16.00 på udebane mod Skårup.