Vigtig sejr i Korup/TPI

Efter to nederlag mod Nyborg og OH77 ventede der herrer Serie 2 en meget vigtig kamp i Paaruphallen mod Korup/TPI søndag aften.

Med 2 nederlag i rygsækken i de sidste 2 kampe var vi meget opsatte på at få 2 point med hjem søndag aften i Paaruphallen.

Trods meget koncentreret opvarmning og fokus på kampen startede vi noget nervøst og holdene var meget lige de første 10 minutter. Men så kom der heldigvis hul på bylden efter gode redninger i målet af Torben Højbo formåede vi stille og roligt at udbygge føringen frem mod pausen.

Fra 2. halveg start var vi alle 100% klar og vi stod rigtig godt i forsvaret hvilket også var med til at give os nogle lette kontra mål. I modsætning til de seneste par kampe fik vi spillet bolden fornuftigt op af banen og havde kun få tekniske fejl og boldtab hvilket også kunne ses på måltavlen da kampen endte 28-19 i vores favør.

Det er et klart signal til holdet at hvis vi skal vinde kampene må vi ikke have de mange lette boldtab i kontra/fase 2.

Søndag venter endnu en svær udebane kamp mod rækkens nr. 2 - Rolfsted.