Endnu en sejr til U18 pigerne

U18 pigerne mødte Rolfsted i søndags på udebane og vandt 26-24.

Når SUS pigerne går på banen, er det tydeligt at se, at deres store egenskab er et godt sammenhold og respekt for hinanden, og troen på at alle gør deres bedste på banen. Der opleves ingen sure miner, eller skældsord på banen blandt spillerne. Denne varme og spillelyst spreder sig ud til os som tilskuere. Dette er helt klart et hold, der spille håndbold med glæde og vilje.

I kampen i Rolfhallen tager SUS-pigerne hurtigt føringen i 1. halvleg. Da der har været spillet 20 minutter, er SUS pigerne foran med 6 mål. SUS-pigerne viser stort potentiale og selvsikkerhed på banen. SUS pigerne styrer 1. halvleg perfekt, og går til halvleg med en føring på 15-10.

På SUS målet står Janni, og igen har Janni en stor redningsprocent. Så det må siges at Janni er i en fantastisk udvikling som målmand.

I 2. halvleg starter SUS pigerne også godt, da der er spillet 12 minutter, fører SUS med 19-14 mod Rolfsted.

Pigerne fra Rolfsted begynder at komme tættere på SUS pigerne, og efter 17 minutter står der 22-19 til SUS.

SUS-pigerne må se på, at pigerne fra Rolfsted gentagende gange går gennem forsvaret, men pigerne kæmper videre og giver ikke op, så der er kamp til stregen.

SUS pigerne vinder 26-24 over Rolfsted.

SUS pigerne spiller igen i Ullerslevhallen på fredag og skal møde Assens. Kampen kan ses kl. 20.00 i Ullerslevhallen.