U14 pigerne tabte med et mål til rivalerne fra Tommerup

Søndag d. 14. november spillede U 14 piger 1. division mod Tommerup. Pga. afbud stillede SUS kun med 8 spillere og mødte op i hallen, hvor hele 12 Tommeruppiger var mødt op til kamp.

Søndag d. 14. november spillede U 14 piger 1. division mod Tommerup. Pga. afbud stillede vi kun med 8 spillere og mødte op i hallen, hvor hele 12 Tommeruppiger var mødt op til kamp. Tommerups træner var klar med det samme vi kom ind i hallem og fremlagde vores taktik...: Der var en spiller hele ansvaret ville lægge på - Marie mente han. Det fik han så ikke helt ret i.

Vi kommer bedst fra start, da vi vidste, hvordan vi skulle dække deres bedste spiller. Da vi tabte til dem med 6 mål til kvalifikation, scorede hun over halvdelen af deres mål. I slutningen af 1. halvleg faldt vi lidt ned i forsvaret, og der stod 8-6 til Tommerup ved pausen.

I 2. halvleg kom Tommerup bedst fra start, hvor deres højre fløj kom med i kampen, og vi kom bagud 11-6. Efter pausen tog Stinna ansvaret på sine skuldre og da Tommerup stadig troede at det var Marie der skulle lave det hele, scorede Stinna nærmest efter behag både på kontra, langskud og gennembrud. Hun var årsagen til at vi kom med i kampen igen og at der midt i 2. halvleg stod 11-9. Sanne i målet, som næsten havde holdt Tommerups tidligere topscorer fra at score i 1. halvleg fortsatte det gode spil, men trods dette måtte vi ses os slået på målstregen med 1 mål.

Vi var ellers ved at hente dem igen og havde kampen varet 2 min længere havde vi slået dem. Resultatet blev 15-14 til Tommerup, men det føltes som en sejr.

Målscorer blev: Stinna med 5 mål, Marie med 4, Hübertz og Matilde  med 2 og Emma med 1 mål.