Herrerne vandt sikkert i Haderslev

Efter sejren på 34-22 over Haderslev KFUM i dag på udebane venter på søndag en svær opgave, når Tommerup HK kommer på besøg i et ægte lokalopgør i 3. division

Haderslev KFUM - SUS: 22 – 34 (7-13)

Dagens udekamp mod Haderslev KFUM var en af de kampe, hvor en sejr var krævet. Vi spiller en stabil kamp i begge ender. Dagens fokus var meget, at vi skulle spille 60 minutter med fuld koncentration og fokus. Vi lykkes med tingene i dag, og kommer hurtigt foran, og allerede ved pausen, har vi en komfortabel føring på 13-6.

I 2. halvleg holder vi teten, og udbygger føringen, og kampen bliver vundet med cifrene 34-22. En kamp, hvor vi dækker godt op, og angrebsmæssigt vælger gode og kloge løsninger – så en dejlig sejr.

Søndag venter et topbrag i Ullerslev, hvor Tommerup HK gæster hallen kl. 13.15.
En kamp, hvor vi håber på massiv opbakning på tilskuerpladserne – vi får brug for opbakningen.