U 18 pigerne gør det igen

U18 pigerne vinder over GOG

Imponerende spil fra SUS U18-pigerne igen. Selv om holdets blev ramt af to gange to minutters udvisninger i den hektiske fase, så viste de resterende spillere på holdet  gevaldig styrke og mod i modgangen og vandt den vigtige topkamp.

Når start fløjten lyder skal pigerne altid varmes op, og bolden skal smøres godt ind i harpiks, før pigerne er helt klar. Så GOG spillerne når at få tre mål, inden SUS pigerne syntes de er klar.

GOG pigerne er foran med 3-4 mål de første 13 minutter. Så udligningen 6-6 sker først 15 minutter inde i kampen Efterfølgende er SUS foran de næste 15 minutter, og da de går til halvleg står der 10-11 til SUS.

Tommy Nielsen ligner nærmest en sprællemand, han vifter og råber og giver pigerne konstruktivt kritik, så pigerne får gå på mod og vilje til at fortsætte deres flotte spille stil på banen. Nu er anden halvleg i gang, SUS pigerne er foran med 2-3 mål 7 minutter inde i kampen. Da der er spillet 24 minutter af anden halvleg er SUS pigerne virkelig klar til at give alt hvad de har i sig.

Pigerne har som sagt ikke dommeren med sig i flere situationer, og de må se på at flere af spillerne får 2 minutter, efterfulgt af flere straffekast til GOG. Heldigvis er Janni som målmand ikke faldet ned, efter den kamp pigerne lige har vundet over Nyborg, så Janni har i dag igen en stor redningsprocent. Pigerne er også heldige, at de har to meget dygtige spillere med, som er lånt fra U 16. Tak for flot indsats, skal lyde til de to piger.

SUS-pigerne skulle også høre på at de blev buet ud af hallen, af GOG tilskuere. Men endnu engang er der stor opbagning, blandt pigernes kærester og forældre, til pigernes kampe. Så der bliver klappet sejers klap til pigerne som vandt 26-23 over GOG.