Tophold sendt hjem uden point...

For nogen var det gensynsglæde og for andre debut. Tjørring IF kom på besøg i Ulllerslev - og også sendt hjem igen, med holdets første nederlag denne sæson...

Søndag skulle damerne atter i kamp, denne gang mod puljens nr. 1. Tjørring IF. Tjørring var rækkens oprykningskandidat sidste sæson, så det var på ingen måde et dårligt hold, som havde fundet vej til Ullerslev.

Grundet undertegnedes indgående kendskab til Tjørring, var SUS godt forberedt på Tjørrings spillere, og kunne da også hurtigt bringe sig i front. Desværre sluttede SUS halvlegen af med et par tekniske fejl og brændte chancer, således at Tjørring kunne gå til pause foran 13-12.

Anden halvleg starter godt – og SUS bringer sig atter i front, igen på fornuftigt forsvarsspil og gode mål i andenbølgefasen. Samtidig får Anette Markvardsen godt fat i skytterne fra Tjørring, og med kun 10 min igen, er SUS foran med 3 mål. Det er desværre ikke muligt at fastholde en 3måls førring, og afslutningen bliver derfor yderst spændende, men heldigvis formår SUS at holde fast i flot forsvarsspil og sikre 2 point til den samlede stilling.

Dagens kamp var præget af, at begge hold fik lov til at spille håndbold, og hvor dommerne dømte fair og uden at sætte sig selv i centrum. Der var derfor kun ét enkelt gult kort i kampen, og få henstillinger. Dette betyder dog ikke, at kampen ikke var med fysiske tacklinger, men tacklingerne var rene – og gav dermed spillet et ekstra element.

Med dagens sejr over Tjørring har damerne nu bevist, at de hører til i 3. division – og at de hidtidige flotte resultater ikke kun har været held. Der er derfor ingen tvivl om, at det i øjeblikket er rigtig sjovt at være SUS’ere – uanset om man har været det hele livet, eller først er kommet til senere…

På søndag spiller damerne i Viborg, mod Søndermarken, som lige pt. er rækkens nr. 2. Søndermarken har kun tabt en enkelt kamp – nemlig mo Tjørring. Der venter derfor endnu en hård kamp – og lang køretur, inden der atter, forhåbentligt, kan sættes point ind på kontoen.

Tak for en god søndag i Ullerslev idræts- og kulturcenter…