Divisionherrerne vandt over Fredericia HK 90

Uden at imponere vandt herrerne hjemme med 25-22 over Fredericia HK 90. Se træner Brian Nielsens vurdering af kampen og billeder fra opgøret.

Dagens hjemmekamp mod Fredericia  HK 90 blev vundet med tre mål, efter en spinkel etmålsføring ved pausen.

Kampen startede perfekt for SUS-divisionsherrerne med føring på 6-3 efter 8 minutter – en periode hvor forsvar og kontrafase var rigtig skarpe. Fredericia fik sig kæmpet tilbage i kampen, reducerede til 11-12 kort før pausen.

2. halvleg startede godt, forsvaret stod igen godt, og føringen blev hurtigt udbygget til tre mål, som holdt halvlegen igennem, og vi kunne gå sejrrigt fra banen i Ullerslev igen i dag.

Kampen var ikke en af de bedste i år, men at vinde også sådanne kampe viser jo også god styrke for holdet. Vi kommer aldrig helt i rytme angrebsmæssigt, og afslutningerne var ikke helt så skarpe i dagens kamp. Til gengæld var forsvarsindsatsen godkendt, selv om vi også der havde lidt skønhedsfejl i dag, og dejligt med en sejr, så vi fastholder vores 2. plads i rækken.

Topscorer i dagens kamp blev Lasse Kok Hansen med 9 mål, efterfulgt af Jacob Lindemann med 7 scoringer.

3. divisionsherrerne spiller næste kamp i Haderslev på søndag.

Sejr blev det også til serie 1 holdet, der vandt den svære udekamp i Ryslinge mod He-Ry 67, og har nu kurs mod Fynsserien her til julepausen.