Herrerne ude af pokalen

Glimtvis kunne SUS'  fynsserieherrer spille lige op mod Tommerup's 2. divisionshold i tirsdagens pokalkamp i Ullerslev. Men gæsterne vandt dog kampen 31-27 og er videre til 1/16-finalen.

Pokaleventyret er slut for SUS Håndbolds herrer i denne omgang. Holdet var i tirsdags nået til 6. runde af Nordeo Cup, hvor det gjaldt Tommerups 2. divisionshold på hjemmebane.

Sejren på 31-27 til gæsterne er der ikke meget at indvende imod. Dertil lyste det igennem, at det unge SUS-hold rent fysisk var overmatchet. Til gengæld viste holdet i periode teknisk spil af divisionsklasse, så på den front er der masser af bygge på - især hvis det suppleres med større portioner havregryn hver morgen!

Tommerup HK startede i højt angrebstempo, hvilket kom bag på hjemmeholdet, der igen stillede op med tre førsteårs ynglingespillere sammen med det i forvejen meget unge mandskab, hvis der dog lige ses bort fra den snart 43-årige veteranmålmand Palle Matthiesen.

Men efter gæsterne var havde bragt sig på 7-4 kom SUS tilbage i kampen, blandt andet anført af 17-årige Mads Rydal med både gode gennembrud, afleveringer til stregspillere og scoringer på straffekast.

Alligevel fik Tommerup lov til at trække fra inden pausen, hvor stillingen var 17-12. Det blev yderligere udbygget i 2. halvleg, hvor SUS-forsvaret fortsat havde vanskeligheder med at dæmme op for de fysisk stærkere gæster, og ikke mindst fordi mange bolde blev tabt på grund af tekniske fejl.

Mod slutningen vågnede SUS-spillerne dog op til dåd, og faktisk fik øjnene op for, at de kunne matche 2. divisionsholdet. Især fungerede stregspillet med Kim Rasmussen og Casper Grønnegaard godt.

Men igen begik spillerne tekniske fejl, da Tommerup næsten var indhentet ved 26-28.

Med slutresultatet 31-27 må SUS se i øjnene, at det ikke blev denne gang, at holdet fik en rigtig pokaloplevelse mod et af de helt store hold.

Målscorerne for SUS i pokalkampen blev Lasse Kok Hansen med 8 mål, Mads Rydal 5, Jesper Bæk 4, Kim Rasmussen 3, Heine Christiansen 3, Casper Grønnegaard 2, Niels Hansen og Simon Elsborg hver 1.