To sikre sejre til U14 drenge B

SUS Håndbold spillede både fredag og her i dag søndag. Læs referat af kampene her!

Hjemmekamp mod Kølstrup-Rynkeby HK

Kampen blev spillet den 5. november, og SUS kom bedst fra start og var på intet tidspunkt truet, idet SUS-drengene under hele kampen var foran med mindst  3-4 mål. Alle på holdet ydede en god og stabil indsats. Resultatet ved halvleg var 8 - 3 til SUS.

Efter halvleg kom Kølstrup-Rynkeby HK tilbage i kampen, men der var på intet tidspunkt tvivl om kampens udfald, og den endte med slutresultatet 14 - 9 til SUS og endnu en sejr var i hus. Både angreb og forsvar spillede godt og målmanden stod en god kamp.

Hjemmekamp mod Nyborg GIF Håndbold

Kampen blev spillet i dag, den 7. november. Nyborg kom bedst fra start, men SUS kom ved en fremragende fighterånd tilbage i kampen igen og de to hold fulgtes ad til resultatet 6-6.

Herefter viste vore U14 drenge B deres styrke og sammenhold, som hurtigt gav halvlegsresultatet 10-6 til sus.

Herefter gjorde SUS-målmanden det svært for Nyborg, med fremragende redninger, og spillerne i forsvar og angreb kunne gøre kampen færdig til slutresultatet 22-9 til SUS.