Overmagten kom til byen

GOG var for stærke. U16 drengene tabte torsdagens divisionskamp stort.
 SUS - GOG 18-39 (5-20)

Vi har meget at lære endnu, det stod helt klart for os efter 1 halvleg, mod et velspillende hold fra GOG.
Det vi viste i 1 halvleg idag var ikke kønt, effektivt eller seér venligt, vi lignede nogle små drenge der lige havde fået lov til at spille med de store.Den respekt vi havde for vores modstandere idag var helt overdrevet, og det ødelagde alt spil de første 30 min. hvilket resultatet også viser 5-20 til dem.
I pausen fik vi snakket om hvor pinligt det var med det resultat, så vi blev enige om at vi blev nødt til at angribe, og vi ville give os meget mere i begge ender, og gøre det med mere fart på.
Det lykkes også ret godt, vi spiller en godkendt 2 halvleg, vores forsvarsspil begynder at fungere , og vi begynder at få vores angrebsspil til at fungere bedre, vi spiller faktisk en rigtig flot 2 halvleg som jeg syntes at vi kan være glad for.
Vi hverken vinder kampen eller 2 halvleg, men når vi har styrke og gejst til at rejse os, og spille rigtig fornuftigt, efter sådan en afklapsning i 1 halvleg, så har vi rigtig meget vi kan tage med til de næste svære kampe vi har forude.