Ny sejr til herre serie 2

Tirsdag aften kunne herre serie 2 igen sætte to point ind på kontoen og rykker op på en 4. plads.

På en tirsdag aften hvor FCK spillede mod Barcelona var der ikke mange i hallen foruden Østfyn og SUS, et par dommere og to dommerbordsvagter. Det havde dog ikke den store betydning for vores spil da vi styrede kampen fra start til slut.

Østfyn stillede med et godt og rutineret hold som vi dog formåede at dække suverænt og fik de afsluttet, stod Palle Matthiesen igen godt i målet. 1. halveg var målfattig og vi førte med 2 mål ved pausen. De første 15 minutter af 2. halveg fungerede vores forsvarsspil så godt at vi trak fra og på et tidspunkt var vi foran med 7 mål. På grund af en del boldtab og fejl i vores kontra spil fik Østfyn næsten kontakt igen. Med 4-5 minutter tilbage var vi blot foran med et par mål - heldigvis holdt forsvaret sammen og vi fik scoret så vi igen var foran med 3 og sejren var hjemme, 18-15.

Næste kamp er på udebane i Nyborg den 14. november. Det bliver en svær kamp og vi skal være 100% klar denne dag hvis vi vil have point med hjem.