Fynsserieherrerne sejrede også i topopgør

Det blev også til sejr i fynsserieherrernes kamp mod Nr. Åby Båring. Dermed har SUS stadigvæk en lille chance for oprykning til 3. division til næste sæson.

Herrer Fynsserien: SUS Håndbold - Nr. Åby Båring (14-10) 30-24

Nr. Åby Båring var oprykker fra serie 1 til anden halvsæson, men de har overrasket mange ved bl.a. at have slået Kerteminde HK. Derfor var der ikke råd til at undervurdere holdet fra vestfyn, selvom de have spillet første halvsæson i serie 1. Før kampen lå de nemlig nummer 5 i rækken, men med hele 6 point op til fjerdepladsen i rækken, hvor SUS ligger. SUS' chance for oprykning til 3. division er blevet meget mindre med nederlag til både IF Stjernen og Nyborg GIF efter i anden halvsæson, og derfor skal SUS også vinde de resterende 6 kampe i fynsserien hvis den spinkle mulighed skal realiseres.

Starten af kampen lignede ikke at der stod topkamp på menuen. SUS tornede fremad, og fejede al modstand fra de første minutter, og den ene klapsalve efter den anden bragede i Ullerslev Kultur- & Idrætscenter fra de mange Super Spar klappølser. SUS kom foran med hele 7-1 inden kampen næsten var begyndt og det lignede en walkover for SUS-herrerne. Nr. Åby Båring-spillerne var dog mere rutineret og velspillende end de havde vist i de første minutter, og scorede dernæst de følgende 6 mål, så stillingen blev rettet til 7-7. SUS kom så foran med et par stykker og den føring holdte de til halvleg. Opskriften på det fremryk var SUS' kontraspil hvor de mere tunge og ældre Nr. Åby-spillere ikke kunne følge de unge SUS-spillere. Derfor kunne SUS gå til pause med en føring på 14-10.

Gennem hele anden halvleg holdte SUS en stor afstand til udeholdet, som aldrig kunne ane sejren i dagens opgør. SUS førte endda med hele 10 mål i anden halvleg ved stillingen 24-14. Derefter gik SUS-spillerne lidt mere i stå, og Nr. Åby Båring kom lidt tættere på SUS - dog aldrig tættere på end 6 mål, og dermed kunne SUS stille og roligt trække sejren hjem. Slutresultatet blev 30-24 til SUS Håndbold. Dermed har SUS stadigvæk en teoretisk chance for oprykning, men der skal hjælp til før SUS kan skrive 3. division på CV'et til næste sæson.

Dagens topscorer for SUS Håndbold blev Niels Hansen fra højre fløjen med 7 mål.

Det er en hård uge for fynsserieherrerne, som spiller 4 kampe på en uge. Første kamp var idag, og herrernes næste kamp bliver spillet på tirsdag d. 3. marts, hvor 2. divsionsholdet Tommerup HK gæster Ullerslev Kultur- & Idrætscenter i landspokalens 6. runde. Denne kamp spilles kl. 20.00. På torsdag d. 5. marts tager herrerne så til Thurø hvor fynsseriens andet oprykkerhold - Thurø IF står på menuen i fynsserien. Denne kamp spilles kl. 21.00 i Thurø Hallen. Rosinen i pølseenden på en hård uge bliver topkampen mod rækkens nummer 3 - DSIO, Odense på søndag d. 8. marts. Denne kamp spilles i Ullerslev Kultur- & Idrætscenter kl. 15.50.