Herrerne vandt også tredie kamp

I en hæsblæsende kamp i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter torsdag aften vandt SUS Håndbold sikkert med 39-31 over Team NØS, Haderslev.

SUS – Team Nøs: 39 – 31 (21-16)

Dagens kamp mod Team Nøs i Ullerslev Kultur og Fritidscenter blev 3 sejr på stribe for det unge SUS hold.

SUS startede ud i lyntempo, og kontramaskinen var velsmurt i dagens kamp, og gennem hele kampen pressede hjemmeholdet tempoet op. Vi kom hurtigt foran med 3 mål, en føring som vi holdt det meste af halvlegen, og kunne gå til pausen foran med 21-15.

2 halvleg blev meget lig 1 halvleg, hvor vi havde en føring på 28-20 efter 10 minutter, men hvor bl.a. en dobbelt udvisning ødelagde vores rytme, og Nøs hentede et par mål, inden vi igen fik stabiliseret vores forsvar, og igen kunne trække fra til en sikker sejr på 39 – 31.

Der var i dagens kamp en række lyspunkter som vi kan tage med videre til de kommende kampe, tempoet i vores forsvar er begyndt at være der, og kontrafasen er god – kampen viste også, at vi har faser i vores spil som vi kan forbedre, så vi har ting at arbejde videre med, inden vi lørdag den 23. september spiller topkamp i Skanderborg.