Damerne er igang i 3. division

Spekulationerne om 3. division og niveau har været mange - SUS' damer startede med bravour.!

Søndag skulle damerne endelig have testet, om holdet virkelig kunne klare sig i den famøse 3. division.

Kampen mod Ribe startede meget nervøst - for begge mandskaber. Ribe ramte stolperne mange gange og SUS havde lidt svært ved at passere Ribes målmand. SUS får rystet nerverne af sig - og kan gå til pausen foran 9 - 5.

2. halvleg bød på bedre håndboldspil og mere fight i forsvaret. Ribe havde stadig svært ved at skyde forbi SUS' forsvar, og endnu sværere ved at passere målmændene. SUS vinder dermed kampen 23-15, i en kamp, hvor angrebsspillet bestemt kan forbedres, og hvor forsvaret spillede en flot kamp.

Næste søndag spiller damerne hjemme kl 14.30 mod Esbjerg, som tabte deres første kamp mod Ikast KFUM, som også er oprykkere til 3. division denne sæson. Der bliver derfor igen brug for det gode forsvarsspil og et fornuftigt angrebsspil, så der kan sættes yderligere to point ind på kontoen.