1400 børn scorede 6487 mål i 11 østfynske haller

Nordea Cup blev atter en succes for SUS Håndbold. Læs her, hvem der vandt stævnet her i weekenden. Se samtlige resultater samt 80 billeder og video fra stævnet under "Nordea Cup" i menuen til venstre!

Der var stor aktivitet i Ullerslev og omegn her i weekenden. Ikke mindre end 337 håndboldkampe blev afviklet i 11 østfynske haller ved Nordea Cup stævnet, som SUS Håndbold afholdt for ottende år i træk.

Ikke mindre end 1400 spillere i alderen 9-14 år deltog sammen med deres ledere, og heraf overnattede de 1000 på Ullerslev Centralskole, Aunslev Skole og på Borgerskovskolen. Omkring 200 frivillige fra SUS Håndbold sørgede for både bespisning og indlogering af de mange gæster.

Nogle af landets allerbedste hold deltog ved stævnet, som derfor bød på rigtig mange velspillede kampe af de mange talenter. Og først og fremmest fik alle de 130 deltagende hold en masse god kamptræning og kammeratligt samvær her kort før vintersæsonen starter.

I de yngste årgange, de 9- og 10-årige gik sejren i pige A-rækken til Nr. Aaby/Båring foran TPI-Odense. I B-rækken vandt pigerne fra Tvis KFUM fra Holstebro foran Bellinge IF . U10 drenge A-rækken blev vundet af HEI, Århus med Thurø IF som nummer to. I B-rækken vandt drengene fra HEI, Århus foran Egense/Rantzausminde.

I kategorien fra 11-12 år vandt pige A-holdet fra SH Svendborg foran Grindsted IF. I U12 piger B gik sejren til Thurø IF foran Grindsted IF. Hos drengene blev A-rækken vundet af HEI, Århus foran GOG, mens sejren i B-rækken blev vundet af Grindsted IF med Østfyns HK som nummer to.

I de ældste årgange på 13 og 14 år var det i den bedste pigerækken GOG, som fik medaljer og tasker fra Nordea som vindere. Nordea-badehåndklæderne til toerne blev overrakt til SH Svendborg. Hos U14 piger B gik sejren til Marslev G&IF med ØHK Hedensted på andenpladsen.

Endelig blev vinderne af en flot U 14 drenge A-finale vundet af talenterne fra GOG efter sejr over HEI fra Århus.. I drenge B-rækken gik sejren til HEI, Århus foran Team HK Køge.