U18 Drengene i pokalfinalen

SUS' U18 drenge er klar til pokalfinalen efter deres sejr over Haarby HK denne tirsdag aften.

For anden gang i år stod der pokalhåndbold på SUS' U18 holds program, men der stod samtidigt også pokalsemifinale. Der er nemlig kun 8 hold meldt til, og da Haarby gik videre uden kamp, og SUS vandt deres kvartfinale 41-23 over Tommerup, så kunne de to hold tørne sammen i Haarbyhallerne denne tirsdag aften. Der var dog det meget underlige at SUS skulle op imod et egentligt ikke-eksisterende håndoldhold. Haarby's U18 hold blev nemlig opløst efter jul, og de sidste spillere blev dermed rykket op som seniorspillere, på deres henholdsvis serie 1 og serie 3 hold. Derfor havde Haarby også fået lov til at tage et par førsteårs seniorspillere med på holdkortet i dagens kamp.

SUS stillede op uden Anders Bebe og Lasse Schæfer som begge var skadet, og det hele så meget skidt ud for SUS-holdet da Sebastian Ring allerede efter 25 sekunders spil måtte humpe fra banen da han vred rundt på en Haarbyspillers fod. SUS havde også to hjemvendte spillere med på holdkortet efter ferie, og dermed var det et SUS-hold som ikke havde trænet meget sammen på det sidste som spillede i Haarbyhallerne idag. Haarby hang dermed også fint med de første par minutter, men styrkeforholdet blev dog også meget hurtigt klart. SUS trak fra igennem hele første halvleg, og SUS-holdet kunne gå til pause med en meget klar føring på hele 18 mål - nemlig 27-9.

Efter pausen gik SUS dog markant ned i tempo, og de fik slet ikke forsvarsspillet igang, og Haarby udnyttede også SUS' forsvarsproblem i anden halvleg. SUS havde stadigvæk ingen problemer med at passere Haarbys målmand, som dog blev erstattet af en ny mand, som først dukkede op i hallen i midten af anden halvleg. Ham havde SUS dog problemer med at score på, og Haarby scorede stadigvæk i den anden ende, da SUS stadigvæk ikke havde fået løst deres forsvarsproblem. Der var dog også mange SUS-spillere som var på uvante pladser i både forsvar og angreb, idet skaderne præger SUS-holdet for tiden. SUS tabte en sløv anden halvleg med 20-18, men vandt dog stadigvæk kampen klart - nemlig med usædvanlige 45-29.

Dermed er SUS klar til pokalfinalen i den fynske U18-pokalturnering. Det var samtidigt anden gang i træk at dette SUS-hold havde nået finalen i denne turnering. Sidste sæson tabte SUS dog finalen, og dermed er der revanche til gode i årets pokalturnering.

SUS' finalemodstander bliver fundet i den anden semifinale som er mellem Svendborg HK og Nyborg GIF. Begge hold spiller til dagligt en række under SUS' drenge - nemlig 2. division øst.

SUS Håndbold har samtidigt muligheden for at få to hold med når de fynske pokalfinaler bliver spillet - når SUS' U14 drengehold spiller pokalsemifinale i Otterup Hallerne på torsdag d. 26. februar mod Otterup HK.

Drengene fra SUS' U18 hold spiller deres næste divisionskamp på søndag d. 1. marts, når de får chancen for revanche for det uafgjorte resultat i Hillerød i søndags. SUS' modstander er nemlig selv samme Nordsjælland Håndbold, som SUS fik uafgjort mod. Det er ikke kun sejren, men også rækkens førsteplads der bliver spillet om. Kampen spilles i Ullerslev Kultur- & Idrætscenter kl. 14.15.

Alle SUS-spillere undtagen Sebastian Ring, som måtte gå ud efter blot 25 sekunders spil kom på måltavlen i dagens kamp. Dagens topscorer blev Jacob Lindemann som scorede hele 10 mål for SUS, stærkt efterfulgt af weekendens topscorer Andreas Berg som nettede 9 gange, Tobias Jakobsen som var hjemvendt fra Venezuela her til morgen scorede 8 mål, Jeppe Kok Hansen 5 mål, Rasmus Petersen 4 mål, mens Luca Hintze, Christian Birkholm og Patrick Nielsen scorede hver 3 mål.