Herrerne tabte i Nyborg

Over 400 tilskuere - heraf mange fra Ullerslev-området - overværede lokalopgøret i Nyborghallen søndag. Desværre måtte SUS' unge hold strække våben mod det mere rutinerede hjemmemandskab. Kampen endte 31-26

Det imødesete opgør mellem de to bedste herrehold i kommunen fik den store publikumsbevågenhed og intensitet, som var ventet. Der står i sagens natur altid meget på spil, når to naboklubbers bedste hold tørner sammen, og ikke mindst her, hvor begge hold ligger i toppen af rækken.

Men som forudset var Nyborg på hjemmebane foran et stort publikum en for stor mundfuld for SUS Håndbolds unge hold, der kun på målmandsposten med rette kan bryste sig af rutine.

Og da så en af holdet "ældre" spillere, Michael Markvardsen, måtte bæres fra banen i slutningen af første halvleg med en knæskade, efter han have gået foran i bestræbelserne på at stække hjemmeholdets aggresive angrebsspil, så blev oddset for en udesejr yderligere neddroslet.

SUS-holdet startede ellers friskt, og var da også foran blandt andet med 7-6, inden de lod Nyborg tage afstand. Allerede i den periode blev kampen i realitetet afgjort, ikke mindst fordi Nyborg søgte heldet og blandt andet opsnappede flere returbolde fra redninger fra Jonas Stefansson i SUS-målet eller stolpeskud, ligesom kampens ellers to rutinerede dommere i flere tilfælde måske lod sig påvirke af den intense hjemmebane-kulisse, hvilket resulterede i flere tvivlskendelser i hvid favør.

De unge SUS-spillere led dog godt videre efter pausen, hvor pausestillingen 18-12 blev ændret til 18-14, og på god fight og vilje resten af kampen lykkedes det gæsterne at fastholde den begrænsede Nyborg-føring på fem mål kampen ud.

Dermed havde SUS-holdet, og veteranmålmand Palle Matthiesen, som stod de meste af anden halvleg, god ære af, at lokalopgøret bibeholdt spændingen og var seværdigt for de over 400 tilskuere, som brugte denne solbeskinnede søndag i Nyborghallen.

Nu venter der SUS-herrerne en pause på tre uger, inden næste kamp i fynsserien foregår søndag den 1. marts kl. 15.50 mod fremstormerne fra Nr. Aaby.

Og så er det også en kendsgerning, at holdet, der tidligere på ugen var i København for at møde Gribben Håndbold fra København-serien i 6. runde af landspokalturneringen (vandt 36-26), i 7. runde skal møde Tommerup HK fra bundregionen i 2. division i et brag af en fynsk lokalopgør.