U18 Drengene videre i pokalturneringen

Denne torsdag aften var træningen aflyst og skiftet ud med en pokalkamp i Tommeruphallerne for klubbens U18 drengehold.

Mens fynsserieholdet sejrer gang på gang i landspokalturneringen, hvilket de også gjorde i tirsdags. Det skete da de var et smut i København, hvor de besejrede Gribben Håndbold fra københavnerserien med 36-26, så skulle U18 drengeholdet spille kamp i den lidt mindre præstigefyldte fynske pokalturnering. Idet der kun er meldt 8 hold til, så var det allerede kvartfinalen som SUS blev kastet i her denne torsdag aften. Inden dagens kamp var 2 ud af de andre 3 kampe i turneringen blevet vundet ved at det ene hold ikke var mødt op til kamp. Det må derfor siges at det ikke er den allermest prioterede turnering på fynsk grund.

Tommerup var modstanderen i denne kvartfinale, som ligesom SUS ligger i 1. dvision øst. De to hold mødtes tidligere på sæsonen, og der blev det til en 35-31 sejr til SUS, og derfor var der lagt op til endnu et tæt opgør idag. 5 af SUS-drengene havde været til DM for handelsskoler i ugens løb, og dermed var det også en faktor i dagens kamp. Det skal da også nævnes at 4 af dem var med til at vinde DM for Nyborg/Kerteminde Handelsskole (dog i B-rækken).

Kampen startede godt for SUS-drengene, som allerede efter tre et halvt minut havde bragt sig foran med 4-1, men Tommerup kom igen ind i kampen, og kom igen op på 4-3. Kampen bølgede meget frem og tilbage i første halvleg. SUS trak fra med en 3 stykker gennem hele halvlegen, men Tommerup bed sig altid fast i haserne på SUS-drengene, og dermed blev føringen aldrig større end ved de 4 mål ved 12-8, 16-12 og 18-14. Sidst nævnte stilling var også stillingen da de to hold gik til pause.

Efter pausen startede SUS som lyn og torden, og de scorede halvlegens første 4 mål, og kunne dermed bringe sig foran 22-14 efter 6 minutters spil, men så kom Tommerup igang, og fik scoret 4 mål på de næste fire minutter, dog med fire SUS-scoringer også, og derfor med stillingen 26-18 efter ti et halvt minut. Det  var så starten på et super SUS-forsvar, og et meget stærkt SUS-offensiv. Alt i alt starten på en super periode for SUS-drengene. Ti minutter senere var Jannik Løkke i SUS-målet nemlig ikke passeret yderligere. I samme periode havde SUS-angrebet scoret 9 mål, og derfor stod der efter 21 minutters spil 35-18 til udeholdet fra SUS på måltavlen. Efter denne periode løsnede det igen lidt op i SUS-forsvaret, og Tommerup kom igen på måltavlen. Resten af kampen blevet meget lige fordelt i begge ender, og derfor kunne SUS-mandskabet forlade banen med en sikker sejr på hele 41-23, efter en stille dag på kontoret, mod et knapt så motiveret Tommerup-hold, end det hold SUS mødte tidligere på sæsonen.

Dermed skal SUS-drengene til Haarbyhallerne d. 24. februar og spille semifinale mod Haarby, som endte på en 6. plads i eliterækken før jul.

Alle SUS-spillere kom på måltavlen i dagens kamp, topscorer blev dog Sebastian Ring med 8 mål. Yderligere målscorere for SUS var Jacob Lindemann og Christian Birkholm med 6 mål hver, Jeppe Kok Hansen og Anders Bebe Hansen 5 mål hver, Lasse Schæfer og Tobias Jakobsen hver 4 mål, mens Andreas Berg, Rasmus Petersen og Patrick Nielsen hver lavede 1 mål.