Damerne fører serie 1

Med sejren over Tåsinge HK er kursen fortsat på vej tilbage i Fynsserien for SUS Håndbolds damer.

Med endnu en sejr er SUS Håndbolds damer på rette vej tilbage mod Fynsserien. Søndag den 1. februar gik det ud over Tåsinge HK i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter i en kamp, hvor der bortset fra de første minutter aldrig rigtig blev tvivl om udfaldet.

Og sejren på 19-17 kunne såmænd have blev en del større, hvis ikke hjemmeholdet ikke have lavet en bunke tekniske fejl og afbrændere i kampens løb.

Efter at have været bagud 0-2 blev denne stilling efter et kvarters spil (!) ændret til 4-3 og ved halvleg førte hjemmeholdet med 9-6.

Ti minutter ind i anden halvleg førte SUS med 13-9, men helt unødvendigt lukkede spillerne øboerne ind i kampen igen til 13-13. Men på bedre bredde sikrede topholdet sig sejren.

Stregspiller Maria Jørgensen blev topscorer for SUS med 5 mål, den tilbagevendte efter skade, Anne-Mette Juncher nettede fire gange, Sofia Aagaard scorede 3 mål, Marie-Louise Johansen og Heidi Andreassen hver 2, Lykke Skov, Tina Heine Matthiesen og Pia Ø. Aleksandrovietz hver 1 mål.