Fem måls nederlag i semifinalen

Over 500 tilskuere så i aftes SUS Håndbolds U18 drenge kæmpe sig flot tilbage i DM-semifinalen i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter. Derfor er der stadig chance for finalekamp, hvis spillet kommer til at køre i alle 60 minutter i Aalborg på søndag.

Med stillingen 22-11 til AaB Håndbold midt i 2. halvleg så det sort ud for de lokale helte. Men SUS-spillerne ville det anderledes i semifinalen på hjemmegulvet, og med slutresultatet 31-26 til AaB Håndbold er der absolut stadig muligheder for en finalekamp. Ikke mindst, hvis holdet på søndag kl. 15.00 i returopgøret i Aalborg finder samme gejst frem, som i den sidste fase i onsdagens opgør.

Med især energimål af Mads Rydal, Sebastian Ring og ellers småskadede Niels Hansen i den sidste del af kampen lykkedes det SUS at hente ikke mindre end otte mål, og dermed et bedre udgangspunkt inden returopgøret, end de længe så ud i aften.

Gæsterne fra Nordjylland lagde bedst ud i kampen foran det rekordstore publikum på over 500 tilskuere. De kom foran 6-2, men langskytten Jacob Lindemann  sammen med en stærkt spillende David Martinussen i den modsatte ende gjorde deres til, at SUS kom op på 8-9.

Men så gik hjemmeholdet helt i stå, og med syv mål i træk førte AaB med 15-8 kort før pausen.

SUS-topscorere blev Anders Bebe og Jacob Lindemann med hver seks mål. Mads Rydal og Sebastian Ring hver fire mål.

Se flere billeder fra kampen - klik her!

Se Fyens Stiftstidendes store omtale af kampen - klik her!

Tag med til returkampen på søndag!

Vi håber, at mange forældre, medlemmer og øvrige SUS-tilskuere tager med til Ålborg på søndag den 11. april til returkampen for at støtte holdet (der er endnu pladser i bussen)!

Der er afgang med Bergholdt Bus' spillerbus fra Ullerslev Kultur- og Idrætscenter kl. 09.30 prc. Det koster kr. 75,00, og pladserne er efter først-til-mølle princippet.

Tilmelding foregår til SUS-formand Ann Karina Lindemann  via sms/telefon 29 90 17 71 eller på mail Annkarina65@hotmail.com.

Returkampen spilles kl. 15.00 i Aalborg Stadionhal, Annebergvej, 9000 Aalborg.