U16 pige Elite vandt over rækkevinderne

Sejr over Svendborg i sæsonens sidste kamp med ikke mindre end 10 mål, og med god hjælp af flere U14 spillere.

Der er sket meget omkring U16 Pige holdene de sidste par måneder, og flere spillere er stoppet. Dette er uundgåeligt gået lidt ud over reultaterne.

Torsdag stillede U16 Elite op med fem U16 spillere og fem U14 spillere og stod over for Svendborg, som havde vundet rækken uanset udfaldet af denne kamp. Inden kampens start aftalte vi at gøre vores bedste, minimere vores fejl samt kæmpe uanset, hvad der stod på måltavlen. Håbet var at spille lige op med Svendborg, som vi havde gjort tidligere på sæsonnen - dog med et helt andet hold.

Vi startede godt med nogle hurtige scoringer, men Svendborg blev ved med at hænge på og vi stod lige det meste af første halvleg. Især gemmenbrud, flotte fløjscoringer og eminente redninger af Sara Jørgensen (U14) på målet var skyld i af vi kom foran 13-9 ved pausen.

Der var god stemning i pausen og alle var tændte på at gå ind og kæmpe videre. Svendborg startede efter pausen i 5-1 forsvar, men det forhindrede ikke SUS i at score både fra stregen og fra begge fløje. Denne forsvarsformation gik Svemdborg væk fra igen, da vi kom foran med 10 mål. Da vi kom foran med 11 mål 5 min før tid var var bænken slet ikke til at styre af begrejstring.

Selvom Svendborg ikke havde noget at spille for, var det stadig super fedt at vinde over rækkens bedste med hele 10 mål, hvor alle spillere kom på scoringslisten. Det var også en vigtig sejr for moralen for U16 pigerne til næste sæson.

Held og lykke til de trænere, der skal overtage "mine piger" til næste sæson - de er skønne. Tak til Tommy for hjælpen og tak til alle de U16 piger, der har holdt moralen og humøret oppe, selvom det har været svært - i er for seje og fortjener medaljerne mere end Svendborg:)