30 års fødselsdag fejret med sejr

Heine Christiansen og holdkammeraterne vandt søndag i herre fynsserien over Nr. Aaby med 29-21. Samtidig vandt andetholdet topopgøret over Skt. Klemens/Bellinge og kan med en sejr på søndag hjemme over Rolfsted sikre sig oprykning til serie 1.

Førsteholdets mangeårige profil Heine Christiansen kunne søndag fejre sin 30 års fødselsdag med endnu en turneringssejr i fynsserien. Det var top mod bund, idet dagens modstander Nr. Åby allerede inden kampen var dømt til at rykke ud af rækken. Oprykkerholdet fra SUS var dog alligevel lidt nervøse for kampen, idet man var uden flere af holdets normale profiler.
Efter en ret lige 1. halvleg var pauseføringen 13-11 til SUS. Fra starten af 2. halvleg trak udeholdet dog fra og førte undervejs med 10 mål. Dagens fødselar, Heine, og den spillende træner Dennis Vesterskov var de mest fremtrædende og delte med hver seks mål topscoreværdigheden.
Sidste turneringskamp for fynsserieholdet i denne sæson er næste søndag, hvor rækkevinderen skal op imod Assens HK, der kæmper for at undgå nedrykning. Assens-holdet har fået tilgang af Musse Taj (tidligere liga- og bundesligaspiller). Musse Taj scorede i sidste rundes sejr over Stenstrup ikke mindre end 14 mål!
SUS- holdet forventer derfor at det bliver en svær kamp og appellerer derfor til at mange vil møde frem og støtte holdet og samtidig være med til at fejre oprykningen til 3. division.
Søndag spillede SUS Håndbolds andethold i serie 2 topkamp mod Skt. Klemens/Bellinge. Med en sejr kunne SUS bringe sig op på højde med Skt.Klemens/Bellinge og med et dermed bedre indbydes målregnskab indtage førstepladsen.
Det skete med sejren på 25-21, og dermed kan oprykningen til serie blive en realitet på søndag med en sejr over Rolfsted, der ligger på tredjepladsen i rækken. Derfor er der lagt op til et spændende lokalopgør, som starter i Ullerslevhallerne hal 2 kl. 13.45. Også her håber spillerne på stor publikumsopbakning.
Som det fremgår, er der lagt op til den helt store søndag i hallerne den 28. marts. Som bekendt spiller SUS-damerne om retten til kvalifikation til 3. division mod Vissenbjerg kl. 13.00 og kl. 14.15 spiller U18 drenge i østligaen mod TMS Ringsted, hvor mindst uafgjort sender dem i semifinalerne om det danske mesterskab!