U18 Drengene fik 2 vigtige point ude mod HIK

Efter torsdagens utroligt vigtige sejr i Hellerup, ligger SUS' U18 Drenge nu tre point foran 3. og 4. pladsen, mens afstanden stadigvæk er på 2 point op til ligaens førsteplads - GOG. Dermed ser en DM-semifinaleplads nu mere lys ud for klubbens U18 hold inden de sidste tre resterende kampe.

Efter det uafgjorte resultat i tirsdagens kamp mod rækkens bundprop - Ajax, København var afstanden ned til torsdagens modstander HIK kun på ét point. Dermed kunne SUS afgive andenpladsen til netop HIK, hvis de ikke formåede at vinde torsdag aften. Dermed var der ingen tvivl om hvor vigtig en kamp SUS' U18 hold stod overfor i gårsdagens kamp. En sejr ville bringe SUS tre point foran både tredje- og fjerdepladsen med tre kampe tilbage, og dermed lysne mere op for en DM-semifinale om en måneds tid.

Kampen startede lovende for SUS, som bragte sig foran 4-0, inden HIK kom på måltavlen for første kamp. SUS dominerede hele første halvleg, og var foran med 3-4 stykker gennem hele havlegen, og uden nogen slinger i valsen, og efter en rigtig flot indsats, især i forsvaret kunne SUS gå til pause foran 17-13.

Et godt fightende hjemmehold begyndte dog anden halvleg bedst, og begyndte lige så stille at æde sig ind på SUS-holdet, og efter 17 minutters spil af anden halvleg havde HIK ædt sig helt ind på hjemmeholdet, og stillingen var pludseligt helt lige - ved stillingen 22-22. Derefter begyndte SUS dog at se alvoren i øjnene, da træner Ulrik Jørgensen gik rundt og viftede med det grønne time-out kort i hånden. Ulrik nåede aldrig at bruge sit kort, for alvoren gik selv op for SUS-drengene uden at træneren behøvede at fortælle dem om den. Derfor trak SUS stille og roligt fra hjemmeholdet de sidste 13 minutter af kampen, og nåede at vinde så klart som med hele 8 mål - 33-25. En sikker sejr, som var mere spændende end hvad resultatet viste på måltavlen efter kampens sidste fløjt.

Dermed ligger SUS som tidligere skrevet tre point foran de to nærmeste forfølgere (Albertslund/Glostrup og HIK) med tre resterende kampe, imens at GOG stadigvæk ligger på ligaens førsteplads - to point foran SUS Håndbold.

Næste ligakamp for SUS' ligahold bliver mindst lige så vigtig som gårsdagens kamp mod HIK, da holdet skal duellere med netop ligaens førsteplads, GOG.

De to hold tørner sammen i Gudmehallerne torsdag d. 18. marts kl. 19.00.

Inden den kamp har SUS Håndbold en pokalfinale, som skal spilles i FHF's ungdomspokalturnering. Her slog SUS netop GOG ud i semifinalen med 28-17, og er derfor klar til finalen hvor SH Svendborg fra 2. divsion øst står for skud. Den kamp spilles på neutral bane - i Højbyhallerne lørdag d. 13. marts kl. 16.35.