Manglende spænding i lokalopgør

SUS-herrerne vandt sikkert søndagens fynsseriekamp foran et stort hjemmepublikum i Kertemindehallen.

På forhånd havde SUS Håndbolds herrer - som altid - frygtet lokalopgøret mod Kerteminde på deres gulv i Kertemindehallen. Der er som regel altid dømt hård fight og en masse prestige på spil

Men søndag den 25. januar blev en undtagelse, selv om der med en meget engageret halspeaker og stort anlagt åbningscermoni på kampen, blev lagt pres på gæsterne fra Ullerslev.

SUS-holdet satte sig nemlig fra starten på kampen, og kun en enkelt gang midt i første halvleg var hjemmeholdet i front med et enkelt mål.

Og havde SUS-angriberne ikke brændt et større antal oplagte chancer i løbet af de første 30 minutter, så havde føringen været større end de 15-12, som måltavlen viste ved halvleg i udeholdets favør.

Mod et sjældent tamt Kerteminde-hold, hvor kun "anfører" Peter Due gik foran, og forsøgte at opildle sine medspillere, øgede SUS stille og roligt føringen i de sidste 30 minutter, så sejren på intet tidspunkt for alvor var i fare.

Til kampen, som endte 25-18,  manglede SUS-herrerne de rutinerede kræfter Morten Wind og Jesper Bæk, men i deres sted slog de tre førsteårs U18-spillere fra østdivisionen flot til. Mads Rydal styrede bagspillet som "en voksen" og var sikkerheden selv på straffekast, og på fløjene huserede Simon Elsborg og Niels Hansen, hvor især førstnævnte havde succes med en række flotte afslutninger.

Lasse Kok Hansen scorede 7 mål, Mads Rydal 6 og Simon Elsborg med 5 mål blev dagens SUS-topscorere.

Nævnes skal det også, at islandske Jonas Stefansson påny spillede en stor kamp i SUS-målet.

På søndag spiller fynsserieherrerne på hjemmebane i Ullerslev kl. 15.45 mod Allesø, inden det tirsdag aften den 3. februar gælder landspokalkampen i København, hvor en sejr over københavnerserieholdet Gribben Håndbold vil give adgang til endnu en runde i turneringen - med spændende divisions- og ligahold i hatten.