Det var bare ikke godt nok…

Damernes kamp søndag, ude mod Midtfyns HK, resulterede i holdets første nederlag efter jul. Kampen blev vundet af Midtfyns med 33 – 27, og SUS nu ligger på en 3 plads i fynsserien.

Damerne spillede dårligt – og for en stund var der ikke meget positivt at finde, hverken på eller udenfor banen. Efter pausen bliver der vist lidt bedre takter, hvilket også resulterer i, at SUS midtvejs i anden halvleg kun er bagud med tre mål. Desværre, så er damerne ikke i stand til at holde fokus, og det bliver derfor til et nederlag på i alt seks mål. Der blev spillet dårligt, i begge ender af banen – og selvom holdet formår at score 27 mål, så bliver der brændt mindst lige så meget! Alt i alt, så fungerede intet på en søndag, hvor der på forhånd var lagt op til en sejr. Midtfyns var nemlig den eneste reelle sejr, som SUS fik på kontoen i første halvdel af sæsonen.

Udsigterne til at slutte i den øverste halvdel i den samlede stilling er stadig indenfor rækkevidde – og med de kommende kampe, som alle er mod modstandere fra den øverste del af rækken, så bliver der virkelig noget at kæmpe for. Fire sejre på fem mulige er flot, men det er i de kommende uger, at damerne skal vise, at holdet er blandt de bedste i rækken, og at det ikke er et heldigt sammentræf, at holdet er placeret, som det er.

På torsdag er der cup- og pokalkampe i hallen, hvor damerne møder Vissenbjerg i Fynske Cup kl. 18.30 efterfulgt af herrernes pokalkamp mod Faaborg HK kl. 20.30. Kom derfor i hallen til en spændende håndboldaften – og ikke mindst hyggeligt samvær.