Storsejr til U18 drengene

SUS gjorde rent bord mod Ajax fra København med hele 43-26. Heraf ikke mindre end 25 SUS-scoringer i de første 30 minutter.

I tirsdags skulle SUS Håndbolds U18 drenge have været til København for at møde Ajax i østligaen. Men snestormen betød, at turen måtte droppes, og kampen spilles på et senere tidspunkt.
Allerede søndag var der imidlertid returkamp i Ullerslev, og her satte fynboerne københavnerne effektivt til vægs med en storsejr på ikke mindre end 43-26 efter en pausestilling på 25-16.
Allerede efter seks minutters spil stod der 7-2 på resultattavlen, og med effektivt og aggresivt spil i begge ender var der på intet tidspunkt spænding i kampen. Især langskytten Mads Rydal var i hopla og scorede syv gange inden pausen.
SUS-holdet havde endda overskud til at lade langskytten Jacob Lindemann og målmand David Martinussen sidde over til den efterfølgende herre fynsseriekamp mod Stenstrup, hvor i øvrigt netop Jacob Lindemann blev topscorer med fem mål i den vigtige sejr på 24-23.
Også i torsdagens pokalkamp mod Faaborg HK forventes at flere af U18-spillerne får mulighed for at prøve kræfter mod 1. divisionsholdet.
Alle markspillerne kom på måltavlen mod Ajax. Mads Rydal blev topscorer med ialt 11 mål, Simon Elsborg scorede seks, Anders Bebe Hansen, Jeppe Kok Hansen og Patrick Nielsen fem, Tobias Jakobsen fire, Andreas Berg tre, Sebastian Ring og Lasse Schæfer hver to mål.