U16 Drenge stadigvæk ubesejret

Efter at divisionskvalen glippede for SUS' U16 drenge med en 4. plads før jul, gjorde at de endte i Elite A-rækken, og de har gjort det godt efter jul. 2 sejre ud af 2 mulige før dagens kamp, og med dagens sejr er de nu oppe på 3 sejre i 3 kampe.

U16 drenge i SUS Håndbold spillede på hjemmebane mod IF Stjernen denne søndag middag. SUS havde vundet deres to første kampe inden idag, og Stjernen havde tabt deres ene kamp. SUS havde dog slået Stjernen-holdet med 4 før jul, og dermed var SUS favoritter idag.

SUS kom dog også godt fra start, og havde ikke de store problemer med Stjernen i første halvleg, hvor SUS hele tiden var et skridt foran, og dermed var der ikke den store spænding i første halvleg. SUS førte hele første halvleg, og de havde et forspring på 4-5 mål gennem hele første halvleg, og Rahn's drenge kunne gå til pause med en føring på 3 mål - nemlig 10-7.

Anden halvlegs start blev dog meget hurtigt målfattig. Normalt er det SUS som har en scoringskrise i deres kampe, men idag var det Stjernen der måtte lide under en scoringskrise. Det tog hele 11 minutter af anden havleg inden IF Stjernen fik hul på en fantastisk spillende Daniel Madsen i SUS-målet, og dermed scorede de til stillingen 13-8. SUS satte derefter igen fart på, og de sidste 14 minutter blev en SUS dominans. Efter 18 minutters spil var føringen blevet øget til 17-9, og med to SUS-mål i de næste tre minutter førte SUS med 10 mål efter 21 minutters spil - nemlig 19-9. Derfor var de sidste 4 minutter et spil om hvor stor SUS' sejr skulle blive på, og det spil vandt IF Stjernen med 2-1, så sejren blev på 9 mål. Det endelige resultat blev nemlig på 20-11 til SUS Håndbolds U16 Drenge.

SUS drengene er dermed på en sikker førsteplads med 6 point ud af 6 mulige.

Næste opgave for SUS' U16 drenge er ude mod samme modstandere som i dagens kamp - IF Stjernen. Kampen spilles i Skt. Jørgens Hallen på søndag d. 1. februar kl. 12.15.