U18 drengene i pokalsemifinalen

Nøjagtigt samtidigt som Danmark spillede deres altafgørende kamp mod Kroation spillede klubbens U18 drenge hjemme pokalkvartfinale mod Middelfart Elite Ungdom - og her vandt SUS klart.

På forhånd havde SUS-drengene regnet med en mere lige kamp end det endte med at blive i og med at de to hold havde mødt hinanden to gange før jul, hvor SUS vandt med 6 i første kamp og en pointdeling i anden kamp. Gårsdagens modstander var nemlig Middelfart Elite Ungdom, som endte på fjerdepladsen i samme divisionspulje som SUS før jul. Dermed glippede de lige nøjagtigt ligapladsen.

Derfor havde SUS respekt for udeholdet på trods af at det ikke var ligabold der stod på programmet, men en ungdomspokalkamp. De to hold fulgtes også meget godt ad gennem det meste af første halvleg, men stille og roligt mod halvleg begyndte SUS at vise forskellen mellem liga og 1. division. SUS kunne fortjent gå til pause med en føring på 21-13.

I halvlegen blev der snakket om at der ikke skulle ske en gentagelse af ligakampen mod GOG i sidste weekend hvor SUS også gik til pause foran - dog kun med 4 mål. Her scorede SUS ikke i de første 10 minutter, og GOG tog føringen.

Det skete dog heldigvis ikke for SUS, og de udbyggede langsomt føringen gennem resten af kampen og vandt en stensikker sejr på hele 40-25.

Dermed er ligadrengene klar til semifinalen af den fynske ungdomspokal hvor modstanderen først bliver fundet senere når alle kvartfinalekampene er blevet afviklet. GOG er dog også med i denne turnering, så det bliver nok ikke en walkoverturnering, ligesom sidste år hvor SUS vandt alle deres kampe med +10 mål.

Igen på tirsdag d. 2. februar står der igen ligabold på programmet for SUS-drengene. Her drager holdet til København for at spille mod Ajax, København. Næste hjemmekamp for ligaholdet er søndag d. 7. februar hvor samme Ajax, København kommer besøg i Ullerslev. Herefter står den på en lille måneds pause for ligaholdet, inden de igen spiller d. 4. marts ude mod HIK.

Topscorerværdighed for SUS i pokalkampen tirsdag aften blev delt mellem de to venstre fløje Simon Elsborg og Jeppe Kok Hansen, som hver scorede 7 mål. På modsatte fløj scorede Andreas Berg 5 mål. Andre SUS-målscorer blev Patrick Nielsen og Anders Bebe med 4 mål hver, Mads Rydal, Tobias Jakobsen og Rasmus Petersen 3 mål hver mens at Luca Hintze og Sebastian Ring scorede hver 2 mål. Dermed kom samtlige SUS-spillere på måltavlen i kampen, hvor Jacob Lindemann, Lasse Schæfer og Niels Hansen var oversiddere.