HIK besejret torsdag aften - på søndag venter GOG

SUS' U18 drenge vandt med hele 11 mål over HIK fra København. På søndag gælder det så top- og lokalopgøret i østligaen mod GOG kl. 14.15.

Der blev aldrig spænding i kampen torsdag aften i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter. Dertil var hjemmeholdet bedre i spillets faser, samtidig med at københavnerne øjensynligt manglede gnisten til at gøre sig forhåbninger om at tage points med hjem til hovedstaden.

Fra stillingen 3-3 førte SUS-spillerne an resten af halvlegen. Efter pausen, hvor stillingen var 12-8, blev den overlegne sejr på hele 29-18 grundlagt med godt offensivt forsvarsarbejde og effektfuldt angrebsspil.

Topscorer for SUS blev stregspiller Anders Bebe med 6 mål, Tobias Jakobsen, Simon Elsborg og Niels Hansen scorede hver 4, Sebastian Ring og Mads Rydal hver 3, Jacob Lindemann og Lasse Schæfer hver 2, og Patrick Nielsen 1 mål.

Opgaven bliver til gengæld nok anderledes vanskelig på søndag, hvor GOG kommer på besøg i Ullerslev kl. 14.15. Også GOG vandt torsdag aften (over TMS Ringsted) og dermed ligger de to fynske hold henholdsvis nummer et og to i østligaen.

Derfor er der også lagt op til en rigtig publikumtræffer med forhåbentlig god stemning i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter. Som optakt til østliga-lokalopgøret spiller SUS' fynsseriedamer mod Otterup HK, og efterfølgende er der opgør i herrernes fynsserie mellem SUS og Veflinge/Morud.