Damerne er på rette vej – nu nr. 4 i Fynsserien…!

Søndagens kamp ude mod Veflinge/Morud var blandt de vigtigste kampe denne sæson. Veflinge/Morud er oprykkere, hvorfor to point, og muligheden for at holde holdet under SUS i den samlede stilling, dermed var ganske vigtig!

Kampen startede med, at SUS lige skulle indstille sig på skytterne fra Veflinge/Morud, men da damerne fik løst det problem, og der for alvor kom gang i forsvaret, var der aldrig rigtig tvivl om, at denne kam kunne SUS vinde – også uden meget besvær.

Trods pausestilling på 11-10 til SUS, var holdet enige om i pausen, at denne kamp ”bare” skulle spilles hjem – og helst ved koncentration og fantastisk forsvarsspil. Netop forsvaret viste sig, at blive afgørende, idet Veflinge/Morud 22 minutter inde i 2. halvleg blot havde scoret 4 mål, mod SUS 12. Kampen ender 28-18 til SUS, grundet små tekniske fejl, og mange brændte 100 % chancer i de sidste 8 minutter.

SUS’ damer kæmpede en flot kamp i forsvaret, men der er ingen tvivl om, at spillerne kunne gavne af noget skudtræning, scoringsprocenten i kampen var nemlig under 50 %, hvilket ikke er godt nok, når man spiller i Fynsserien.

SUS havde en ny målmand med i dag, i Sara. Hun spillede en god kamp, og med et par 100 % redninger var hun med til at sikre SUS en udebane sejr på 10 mål.

Næste søndag spiller damerne hjemme mod Otterup HK, en kamp, hvor der er revanche til gode. Sidst SUS var i Otterup tabte holdet med 7 mål – noget, som spillerne ikke har tænkt sig skulle ske igen – kom derfor i hallen til en fantastisk håndboldsøndag, hvor damerne spiller kl. 13, efterfulgt af U18 drenge og fynsserieherrerne efter. Damerne har brug for opbakning og gejst fra lægterne, så kom i hallen fra kl. 13.00 til den store håndboldsøndag i SUS.