Mange millioner rigere, men alligevel ingen point

Klubbens U18 hold var søndag eftermiddag på besøg hos det kommende flagskib i dansk håndbold - AG Håndbold som er ejet af rigmanden Kasi-Jesper. Dog "nøjedes" de med at skulle møde klubbens U18 hold, og her blev det til to vigtige udepoint for SUS Håndbold.

Godt nok rummer SUS Håndbold's pengekasse ikke over samme antal mange millioner kroner, som dagens modstander Albertslund/Glostrup har i deres. Derfor skulle det alligevel vises idag om SUS' egne U18 spillere kunne matche AG's nye mandskab, som først er blevet oprettet i denne sæson.

Begge hold havde fået point i deres første ligakamp efter jul. SUS fik 1 ude mod Ringsted, imens at AG Håndbold tog begge point mod Ajax, København. Dermed lagde Glostruphallerne idag gulv til et tidligt topopgør i Østligaen.

AG startede kampen bedst, men SUS fik hurtigt fodfæste igen i det københavnske og meldte sig hutigt ind i kampen igen. Første halvleg vaklede meget frem og tilbage mellem de to hold, og begge spillede en gang god håndbold - især angrebsmæssigt. Første halvlegs største føring lød blot på to mål - først ved en 3-1 føring til AG Håndbold, hvor efter SUS flere gange i anden halvleg var oppe med 2 mål - eksempelvis ved halvleg hvor de to hold kunne forlade banen med en SUS-føring på 17-15.

Efter en hurtig SUS-scoring i anden halvleg kæmpede AG sig hurtigt tilbage, og med 4 scoringer i træk havde det Københavnske hjemmehold taget føringen tilbage ved 19-18. Herefter var kampen meget lige med føringer på 1 mål til begge mandskaber. Ved stillingen 22-22 bliver SUS ramt af 2 udvisninger indenfor 15 sekunder. Dermed måtte SUS spille to mand i undertal i hele 1 minut og 45 sekunder. Det klarede SUS dog rigtig flot og vandt faktisk denne periode med 2-1. Det fik dog ikke hjemmeholdet til at give op, der fortsatte deres fight. Med omkring tre et halvt minut igen lignede det dog at SUS havde vundet kampen, da de havde taget kampens største føring på 4 mål - 30-26. AG havde dog ikke tænkt sig at ligge sig frivilligt ned og med en meget offensiv forsvarsopstilling bed de sig helt fast med 3 mål i træk - ovenikøbet med chancen for udligning til 30-30 med 20 sekunder igen, som de misbrugte. Dermed var bolden på SUS-hænder, som de dog formåede at smide væk med 6 sekunder igen. AG's tremeterkast blev ikke taget på det korrekte sted, og måtte derfor tilbage, hvorefter tiden rendte ud for en AG-udligning. Dermed fik SUS' U18 hold deres første ligasejr efter jul, som var en meget vigtig en af slagsen på en svær udebane - hvilket også kunne ses på de meget lykkelige SUS-spillere efter pointtavlens sidste dyt.

Dermed har SUS' U18 hold fået 3 ud af 4 vigtige udepoint i deres to første ligakampe. Nu venter der så holdet to hjemmekampe i den nye uge.

Første hjemmeopgave finder sted på torsdag d. 21. januar hvor HIK kommer besøg i Ullerslev Kultur- & Idrætscenter kl. 19.15. Blot tre dage efter torsdagskampen (søndag d. 24. januar) venter så holdet endnu en hjemmekamp. Her står den på "lokalopgør" mod SUS' evige rivaler fra GOG. Denne kamp bliver spillet i Ullerslev Kultur- & Idrætscenter kl. 14.15.

Dagens SUS-topscorer blev Jacob Lindemann med 9 mål. SUS' yderligere målscorer blev Simon Elsborg 5 mål, Anders Bebe Hansen 4 mål, Mads Rydal 3 mål, Niels Hansen, Sebastian Ring og Lasse Schæfer scorede hver 2 mål, mens Jeppe Kok Hansen scorede et enkelt mål.