10-måls sejr i årets første kamp

Klubbens bedste drengehold vandt søndag 31-21 over DHG i årets første kamp i den bedste række.

Kampen blev spillet på den velbesøgte hjemmebane i Ullerslev, hvor holdet har vundet alle deres kampe i denne sæson.

Det var ellers DHG der kom bedst fra start da de hurtigt kom foran 2-0. Herefter vekslede henholdsvis Joakim Rydal og Thomas Torp to chancer til to mål, og SUS var atter med i kampen. Dernæst fulgtes holdene ad indtil stillingen 5-5, dog altid med SUS som det førende hold.

Alexander Verheij havde fra playmakerpladsen fundet de helt rigtige angrebsværktøjer frem og fik med flere flotte langskud trukket DHG-målmanden godt og grundigt rundt i målet. I SUS-forsvaret stod 2-metermanden Thomas Torp sammen med forsvarskollegaen Benjamin Brunshøj solidt i midterforsvaret, hvor de med flere fine tacklinger og enkelte parader lukkede fornuftigt af for det odenseanske angrebsspil.

Desværre kom DHG til flere lette chancer fra backpladserne, der blev omsat til alt for mange mål bag SUS-målmand Henrik TP. Han måtte se sig selv gøre flere forgæves udfald i målet. Bombardementer fra holdets flyvende hollænder Alexander Verheij og stortalentet Joakim Rydal, der tilsammen stod for 11 SUS-mål inden pausen, gjorde, at halvlegsstillingen var 17 – 11 i SUS-favør.

Efter halvlegen kom SUS-drengene ud med en al for laissez faire holdning til tingene, hvilket gjorde at kampen ikke blev afgjort med det samme. Det gjorde at DHG fik unødigt lov til at hænge på. Efter små 10 minutters spil vågnede de to stregspillere Thomas Torp og Jens Bebe for alvor op. Med flere flotte indspil fra bl.a. en storspillende Joakim Rydal lykkedes det streg-drengene at lave nogle flotte scoringer der blev sat ind med meget stor sikkerhed. Endvidere skal det noteres at den krølhårede venstrefløj, Lasse Mikkelsen, drev gæk med modstandermålmanden og leverede nogle frække og finurlige mål fra fløjen. Efter en slutspurt lykkedes det SUS at vinde kampen med 10 mål, nemlig 31-21 – en god start på det nye år.

Målscorer for SUS: Joakim Rydal 10 mål, Thomas Torp og Jens Bebe hver 5 mål, Lasse Mikkelsen og Alexander Verheij hver 4 mål, Benjamin Brunshøj 2 mål, Malthe Henriksen 1 mål. Endvidere spillede Thomas Stuhr og Emil Vive også kampen. Målmand Kenneth Kristiansen sad over i kampen, da han var udset til at hjælpe U-16 Østdivision i deres hjemmekamp mod GOG.