U16 drenge indledte med divisionsnederlag

Et skadesramt hold tabte til GOG i premieren i østdivisionen

SUS Håndbolds U 16 drenge vandt eliterækken inden jul, og derfor er de her i 2. halvsæson at finde i Østdivision 2. Rækken, der ligger under Østligaen og Østdivision 1 tæller udelukkende fynske hold.

Første opgave var mod et af divisionens formodede tophold, GOG's andethold.

På forhånd var opgaven ikke blevet mindre af, at SUS-holdets målmand om fredagen havde pådraget sig en fiberskade ved skolefodbold, ligesom skytten Nico Hansen døjer med en skade. Desuden var der et par øvrige afbud til kampen, så træner Michael Ørbech få havde få udskiftningsmuligheder.

Men holdet startede stærkt, og var således foran med to mål i flere tilfælde i de første 20 minutter, blandt andet med flotte langskudsmål.

Tilbagevendte Emil Henriksen gjorde det også godt i SUS-målet, og det samme gjorde Kenneth fra U14 drengene, da han afløste et stykke ind i anden halvleg.

Imidlertid måtte det smalle mandskab give fortabt efter en god 1. halvleg, som dog endte med en GOG-føring på 10-8. Med kun fem SUS-scoringer i anden halvleg sluttede kampen med en GOG-sejr på 22-13.

Mads Ørbech scorede 5 SUS-mål, Kristian Elsborg 4, Nichlas Galmann 2, Frederik Pedersen og Kristoffer Thygesen hver et mål.

Næste kamp er på søndag, hvor skal U16 holdet skal til lokalopgør i Nyborg.