U18 Drengene gjorde "rent bord" mod Ajax

SUS' U18 Drenge havde besøg af Ajax, København torsdag d. 22. januar, og de gjorde som tre gange tidligere denne halvsæson - de sejrede!

SUS' U18 Drenge skulle denne torsdag aften spille deres fjerde divisionskamp efter jul, og det var også den sidste kamp inden de holder "vinterpause". SUS spiller nemlig ikke nogle kampe igen før om præcist en måned, nemlig d. 22. februar ude mod Nordsjælland Håndbold. Derfor skulle SUS spille alle deres kræfter ud af kroppen, og kæmpe hårdt for en sejr, og dermed vinde deres fjerde kamp ud af fire mulige. SUS kendte ikke det helt store til deres modstandere, og dermed var der ingen anelse om i SUS truppen, hvem københavnerne havde med denne torsdag aften.

Kampen var dog ikke så set af så mange tilskuere, som der plejer at være til U18 drengenes kampe, men hvilket dog nok skyldtes Danmarks kamp mod Norge, som lå næsten oven i hinanden.

Kampen startede meget jævnbyrdigt, og holdene fulgtes ad gennem de første 17 minutter, hvor føringen gik meget på skift mellem de østdivisionshold, men efter stillingen 10-9 til SUS efter de 17 minutters spil, satte SUS spillet et gear højere op, og begyndte så småt at trække fra københavnerne, og det gear fandt københavnerne aldrig i første halvleg, dermed kunne SUS gå til pause med en føring på 18-12. Det var også fjerde gang i denne sæson, ud af lige så mange mulige at SUS kunne gå i omklædningsrummet med en føring.

SUS tog hurtigt teten igen i anden halvleg, og Ajax kom aldrig rigtig i gang efter halvlegen. Efter 7 minutters spil havde Ajax kun nettet en gang, mens SUS havde tre gange. Dermed var føringen forøget til 21-13, og derfra satte SUS spillet på autopilot, og kørte sejren hjem. Dog var håndboldspillet ikke kønt i hele anden halvleg, for føringen blev omkring de 6-8 mål hele anden halvleg igennem. Til sidst får SUS dog lige sluppet denne afstand til Ajax, København. Det hele endte i en SUS-sejr på hele 33-23, mod et Ajax-hold som aldrig rigtigt fandt fodfæste i Ullerslev Kultur- & Idrætscenter efter SUS trak fra efter de 17 minutter.

Dermed tager SUS' U18 Drenge på en velfortjent "vinterpause" med maksimum point i 1. division øst - 8 point efter 4 kampe. SUS har dog en pokalkamp ude mod Tommerup HK, som også ligger i samme division som SUS Håndbold. Den kamp bliver formentligt spillet den 10. februar i Tommeruphallerne.

Næste divisionskamp for SUS' drenge er dog som tidligere nævnt i Frederiksborg-hallen ved Hillerød, hvor SUS skal på besøg hos rækkens nuværende 2'er - Nordsjælland Håndbold.

Dagens kamp bød på to SUS-topscorere - Jakob Lindemann og Anders Bebe scorede nemlig hver 7 mål, Tobias Jakobsen scorede 5 mål, Rasmus Petersen, Patrick Nielsen og Jeppe Kok Hansen scorede hver 3 mål, Lasse Schæfer og Sebastian Ring 2 mål, mens Christian Birkholm scorede 1 mål.